Leren bank

Leren bank
Leren bank in leder Toledo Mastic.

Wij maken al jaren onze eigen banken ook in leder, van echt 100% rundleder maar ook in microvezel leder zoals de Bull en Yacht. Een leren bank wordt bij ons met veel passie en liefde gemaakt. Al onze banken worden vervaardigd met de beste materialen zoals massief houten frames, originele nosagvering, multiplex en het allerbeste koudschuim genaamd polydaum bultex voor de zitkussens, Ons leer wordt speciaal geslecteerd zodat er in de huiden geen kleurverschil kan voorkomen. Ook onze levertijden zijn slechts 8 weken, of dit nu in stof of leer is. Al onze eigen banken kunnen ook nog eens op maat gemaakt worden. Dus wil jij de bank minder diep of juist dieper, of wil je de zithoogte aanpassen of de hoogte van het rugkussen. Alles is bij ons mogelijk zelfs een schuine hoek in de bank of dat de bank in een erker doorloopt exact op maat gemaakt. Hiervoor komt onze interieur specialist bij je thuis om alles op te meten en een mal te maken.

Leren bank
Deze bank Viool is op maat gemaakt in een erker met een ronde loungedeel.

Interieur advies aan huis.

Nadat je onze showroom hebt bezocht en enthousiast bent geworden over ons concept. Kan onze interieur adviseur bij jouw thuis een persoonlijk kleur advies geven. Wij leveren namelijk alles van behang, zonwering, gordijnen, lampen , meubels tot accessoires aan toe. Hij neemt dan alle materialen mee zodat de combinatie thuis nog een keer bekeken kan worden. Hierna wordt er een offerte uitgebracht ter plaatse en kan je er kiezen het uit te laten voeren. Onze interieur adviezen zijn gratis in tegenstelling tot vele stylisten waar je gauw € 1.000,- tot € 1,500,= kwijt bent voor een totaal advies. Ons motto; “Laat je vrijblijvend inspireren en adviseren voor een totaal harmonieus interieur.”

Leren bank
Leren bank Acacia in Bull Microleder kleur Moss

Showroom op afspraak

Wij hebben een prachtige showroom in Alkmaar waar alle banken staan opgesteld en nog veel meer. Van mooie kasten, eettafels met eetstoelen, karpetten, salontafel etc.ect. Neem een keer de moeite om op afspraak onze showroom  te bezoeken en laat je inspireren want bij ons is alles net even anders. Wij zijn op afspraak open van 9.00 – 21.00 en dat 7 dagen in de week. Bel gerust op 072-5616126 of 06-22694323 en wij nemen altijd op.

Kijk ook eens op onze andere website voor nog meer inspiratie!

www.eetstoelenfabriek.nlwww.de-interieurspecialist.nlwww.fabriekmeubels.nlwww.de-bankenfabriek.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.