Elementen banken Alkmaar

Wist je dat bij de-bankenfabriek al onze banken Elementen banken zijn. Uiteraard zijn alle banken ook leverbaar als 1 zits-, 1,5 zits-, 2 zits-, 2,5 zits, 3 zits, en zelf 4 zitbanken uit 1 stuk maar ook zeker leverbaar als losse elementen. Sterker nog onze elementen bank Alkmaar kunnen zelfs op maat geleverd worden daar waar dat op onze site vermeld staat. Wij maken 90% van onze banken zelf in eigen fabriek en kunnen hierdoor zeer flexibel werken. Ook eigen stoffen kunnen wij verwerken op onze elementenbanken Alkmaar. Maar wij bieden ook zelf een zeer ruime keuze in stoffen aan. Bijna 1000 stoffen zonder dat de prijs verandert. Maar ook microleder of echt leder behoort tot de mogelijkheden.

Elementen bank Alkmaar
Nieuw in onze collectie ronde loungebank Anemoon

Kwaliteit

Al onze elementen banken Alkmaar worden vervaardigd met de beste materialen zoals massieve rompen, nozag vering, Multiplex, Bultex, fiberwol en fiberboard. Wij geven namelijk ook 5 jaar volledige garantie op onze materialen. Ook kun je kiezen voor onze Care Fixx behandeling met 5 jaar vlekgarantie. Zeer handig als je kinderen hebt of huisdieren. Elke vlek gaat er dan gemakkelijk uit en zeker met ons gratis flesje TMC520. Dit spuit je op de vlek, wacht 2 minuten en maak met een droge microvezel doek de vlek schoon. Het maakt echt niet uit of het mayonaise, ketchup of bloed is, alles verdwijnt zonder een vlek na te laten.

Elementen banken Alkmaar
Een topmodel; de Acacia hier in diverse elementen

Showroom

Uiteraard hebben wij een prachtige showroom in Alkmaar op de Berenkoog 14 waar wij niet alleen banken verkopen maar ook jou kunnen voorzien van een compleet interieur advies op maat. Van gordijnen, zonwering, karpetten, kasten, tafels, eetstoelen, salontafels, tot lampen aan toe. Alles onder 1 dak in Alkmaar. Onze showroom is 7 dagen in de week open van 9.00-21.00 echter alleen op afspraak. Hierdoor houden wij alle kosten laag en worden er geen onnodige kosten aan jou doorberekend. Bel gerust voor een showroom afspraak op 072-5616126 of 06-22694323. Wij nemen altijd op 24/7.

Elementen banken Alkmaar
Speciale verzoek maatbank aan klant geleverd

Wij heten u welkom in onze mooie showroom

Hans en Carin

Bezoek ook;

De-interieurspecialist.nlEetstoelenfabriek.nlZitbankenopmaat.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.