Bank met ronde vorm

Redelijk nieuw in de woonwereld is een bank met ronde vorm, weer eens wat anders dan standaard rechte banken. Het geeft je interieur direct een gezellige warme sfeer. Een beetje luxery living ! Bij de-bankenfabriek.nl hebben wij een aantal modellen die de ronde vorm standaard al hebben. Het is echter in een aantal gevallen ook mogelijk om bij een bestaand model er een maatwerk bank van te maken en een gedeelte van de bank rond te laten lopen. Zo weet je dat de bank aan al jouw wensen voldoet. In onze showroom staan meerdere modellen met rondingen maar ook de bestaande rechte modellen die op aanvraag aan te passen zijn. Je kunt onze showroom bezoeken via het maken van een afspraak hierbij nemen wij alle tijd om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Bank met ronde vorm
Bank met ronde vorm zoals de bank Azalea

Bank met ronde vorm de Azalea is verkrijgbaar in meerdere mooie stoffen en is bovendien ook heel leuk te maken door verschillende stoffen voor 1 bank te gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een teddy stof gecombineerd met een wat stoerdere stof en een stof met een aparte print. Er is heel veel mogelijk om de bank uniek te maken voor jou!

Bank met ronde vorm
Bank met ronde vorm combinatie van stoffen

Onze sfeervolle showroom is 7 dagen in de week te bezoek op afspraak!

Showroom in Alkmaar met gratis parkeer mogelijkheid

Bel voor het maken van een afspraak even met onze helpdesk

Helpdesk 7 dagen in de week bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur

Helpdesk 072 5616126

Bank met ronde vorm
Bank met ronde vorm op speciaal verzoek gemaakt

Kom gerust eens langs om te bekijken welke banken wij hebben staan en wat de mogelijkheden zoal zijn. Soms is het handig om eventueel  een bouwtekening van de woning mee te nemen of wat foto’s te kunnen laten zien van de woonkamer. Naast onze banken hebben wij nog veel meer meubelen die wij kunnen leveren. Hierdoor is een bezoek aan onze showroom zeker de moeite waard, voor nog meer wooninspiratie!

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.