Bank bestaande uit elementen

Een bank moet uiteraard comfortabel zitten en je wilt dat hij er mooi uitziet, een extra pluspunt kan zijn een bank bestaande uit elementen . Als je een bank bestaande uit elementen kiest kies je direct ook voor meer mogelijkheden. Normaal gesproken staat een bank zoals hij staat maar als je voor een bank met losse elementen kiest kun je een beetje spelen met je interieur. Zoals je bijvoorbeeld aan de foto hieronder kunt zien.

Bank bestaande uit elementen
Bank bestaande uit elementen geeft mogelijkheden

Bij de-bankenfabriek.nl hebben wij meerdere bankstellen waarbij deze mogelijkheid bestaat. Zo kun je een deel van het zitgedeelte ineens in een andere hoek van de kamer plaatsen als je dit leuk vind. En krijg je met dezelfde bank ineens een andere look.

Bank bestaande uit elementen
Bank bestaande uit elementen model Anemoon

De bank Anemoon is hier ook een goed voorbeeld van zo heb je een grote bank ineen maar als je een gedeelte los haalt creëer je een extra sfeervol zithoekje. Die je dan weer kunt stijlen met een paar leuke kussens en een lekker warm plaid. Sfeervol en flexibel wonen! De bank Anemoon is sowieso een topper van de-bankenfabriek.nl . Deze is verkrijgbaar in veel variaties je kunt kiezen voor een rechte bank standaard diepte van 100 cm diep maar ook op 1.10 diep waarbij je extra lendenkussens krijgt voor in de rug. Maar hij is ook verkrijgbaar met een rond zitgedeelte er extra bij. Echt een bank voor jou op maat gemaakt!

Bank bestaande uit elementen
Bank bestaande uit elementen Anemoon op 1.10 diep

Klik op de foto hierboven om te zien hoe de bank er uit ziet met rond zitgedeelte bijgevoegd

De-bankenfabriek.nl is er trouwens niet alleen voor jouw ultieme bankstel maar wist je dat we ook overige meubelen leveren? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom om onze banken te bekijken en te komen proefzitten. En laat je verassen door onze sfeervolle showroom waar naar voren komt dat wij niet alleen banken kunnen leveren maar je gehele nieuwe interieur kunnen verzorgen. Wij richten ook huizen compleet in d.m.v. gratis interieur advies.

Bank bestaande uit elementen
Bank bestaande uit elementen en overige meubelen geleverd aan de klant

Showroom bezoek mogelijk 7 dagen in de week op afspraak!

Helpdesk – 072 5616126 ,bereikbaar alle dagen in de week tussen 9.00 en 21.00 uur

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

bank op maat voor lastige woonruimtes

De voordelen van een bank op maat voor lastige woonruimtes

Zitruimte

Creëer de perfecte zitruimte met op maat gemaakte banken voor open ruimtes

Tijdloze elegantie met deze prachtige banken van De-Bankenfabriek

gezinsbank

Een gezinsbank voor een centrale plek in de kamer

een bank op maat voor het hele gezin

De perfecte bank voor het hele gezin: ontdek de mogelijkheden bij De-Bankenfabriek

gezinsbank

Creëer een unieke uitstraling met een statement bank op maat

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.