Kast Vermeer

Op zoek naar een nieuwe kast voor in je woonkamer van pure kwaliteit en Nederlands fabrikaat is onze kast Vermeer . Deze kasten van Vermeer zijn van hoogwaardig kwaliteit en verkrijgbaar in vele afwerkingen qua kleuren. Sterker nog alle Ral kleuren zijn mogelijk en de kast Vermeer wordt naar wens in de gevraagde kleur gespoten. Er bestaan 20 standaard eikenkleuren zoals zwart-wit-grijs-middengrijs-donkergrijs-zandlak-leemlak etc etc. De productie van  de kasten vind volledig in Nederland plaats. Er zijn vele mogelijkheden qua maatvoering en uitstraling. Denk  hierbij bijvoorbeeld aan een vitrinekast met of zonder deuren.

Kast Vermeer
Kast Vermeer waaronder dit prachtige model Puur

Kast Vermeer
Kast Vermeer met stalen deuren

Beide kasten hebben een prachtige uitstraling wanneer je de kast met stalen deuren kiest is er de mogelijkheid voor wit of zwart staal. Stoer en eigentijds design!

Kast Vermeer
Kast Vermeer in alle mogelijke Ral kleuren verkrijgbaar

Bij de-bankenfabriek.nl leveren wij alle kasten van Vermeer. Mocht je geïnteresseerd zijn dan is het mogelijk om langs te komen in onze showroom in Alkmaar. Onze adviseur helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Welk model, afmeting of kleur past het beste in jouw interieur. Onze stylist helpt je graag. Wellicht heb je wat foto’s van je huis of eventueel een bouwtekening? Maar ook zonder dit kunnen wij je uiteraard helpen. Wij richten al jaren huizen compleet in, zo vind je bij de-bankenfabriek.nl naast de genoemde kast Vermeer uiteraard ook banken maar denk ook aan vloeren, gordijnen, tafels, stoelen en accessoires. Kortom het is leuk om onze showroom eens te bezoeken om je te laten inspireren en voor uitgebreid advies.  Let wel op onze showroom is alleen geopend op afspraak.

Sfeervolle showroom in Alkmaar op afspraak voor jou geopend ,7 dagen in de week mogelijk!

Bel voor het maken van een afspraak met onze helpdesk

Helpdesk 7 dagen in de week bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur.

Bel gerust wij staan je graag te woord, 072 5616126

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.