Bank met ronde zit

Helemaal de trend van nu is een bank met ronde zit . Voor het heerlijke luxe sfeertje wat een hotel look creëert in jouw woonkamer. Daarbij kun je er heerlijk in wegkruipen ,naar gelang de afmeting van de ronde zit, met zn tweeën, of fijn alleen met een kop koffie of thee en een lekker boek. Bij de-bankenfabriek.nl hebben wij een prachtig nieuw model bank met ronde zit genaamd Phlox . En ooh wat een mogelijkheden heeft deze bank! Want het verrassings effect zit hem hierbij ook nog eens in het feit dat hij een elektrisch bedienbaar voeteneind en hoofdsteun heeft. Dat noemen wij nog eens een top bank met volop relax mogelijkheden. Wat deze bank ook een aparte uitstraling geeft zijn de losse kussens in de ronding van verschillende afmetingen dit maakt de bank net even anders dan anders.

Bank met ronde zit
Bank met ronde zit in luxe velvet stof juke sand

Maak voor het bekijken en komen proefzitten van de bank met ronde zit een afspraak in onze showroom!

Bank met ronde zit
Bank met ronde zit onze bank Azalea 

En wat denk je van dit bovenstaande fantastische model bank met ronde zit de bank Azalea ? Waarbij je niet 1 ronde zit hebt maar de hele bank bestaat uit rondingen. Wat een pracht exemplaar is dit ! Zo leuk te combineren door te kiezen uit verschillende stoffen en het bijvoegen van 1 of meerdere poefen waardoor je nooit meer jaloers hoeft te zijn dat de 1 wel met de voeten omhoog kan en de ander niet.

Bank met ronde zit
Bank met ronde zit heeft vele mogelijkheden

Doordat dit model uit losse elementen bestaat kun je ook heel leuk variëren door ze uit elkaar te plaatsen en je zo weer een andere look creëert . Voor als je bijvoorbeeld een feestje hebt en niet zo dicht op elkaar wilt zitten of gewoon omdat het nu eenmaal heel leuk is om eens iets te veranderen in je interieur.

Onze showroom in Alkmaar is op afspraak geopend, 7 dagen in de week mogelijk

Bel gerust even met onze helpdesk voor het maken van een afspraak of eventuele vragen

Helpdesk alle dagen bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur – 072 5616126 of 06 22694323

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Creëer je eigen stijl met op maat gemaakte zitbanken

Zwart en goud interieur: een prachtige kleurencombinatie

scandinavisch wonen met de-bankenfabriek

Ontdek de eenvoud van Scandinavisch wonen

kleurrijke accessoires bij de-bankenfabriek

De magie van kleurrijke accessoires

Ontvang gratis interieuradvies bij De-Bankenfabriek

Slimme tips voor het optimaal benutten van kleine ruimtes

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.