Losse elementen bank

Losse elementen bank

Modulaire zitbank
Losse elementen bank bij de-bankenfabriek
Losse elementen bank
Losse elementen bank in alle maten leverbaar.

Wat is dat toch een uitkomst zo’n losse elementen bank van de-bankenfabriek.nl!

Voor elke ruimte en interieur hebben wij wel een oplossing. Er zijn vijf landelijke modellen en slechts twee moderne modellen. Dat is niet veel maar de mogelijkheden zijn wel ongekend groot. En het binnenwerk en stoffering zijn zo uitgekiend dat werkelijk iedereen er heerlijk op kan zitten. De bovenstaande losse elementen bank Anemoon bijvoorbeeld heeft zelfs twee dieptes, namelijk 100 diep en 110 diep. Deze bank is zowel voor lange mensen geschikt als voor mensen die kort van bovenbeen zijn. Daarnaast zijn er zoveel mogelijkheden dat er altijd een bank is die voor jou geschikt is. Zo kun je bijvoorbeeld in een kamer met openhaard beginnen met een 3 zitbank met arm rechts, vervolgens een hoekelement met daar op sluitend twee tussenelementen zonder armen van 100 cm. breed, om vervolgens weer te eindigen met een corner met daaraan bijvoorbeeld een ottomane bank. Zo ontstaat er een U vorm in de kamer waarbij er meer dan 9 mensen aan kunnen zitten.

Enkele weken geleden hebben wij in Alkmaar nog een pracht van een losse elementen bank geleverd waarbij er twee driezit banken waarvan 1 met arm links en 1 met arm rechts aan elkaar gezet zijn. Hierdoor ontstond een waanzinnig grote bank van maar liefst 400 cm. breed. Daarbij een twee prachtige poefen van 100×100 waardoor je toch geweldig onderuit kunt chillen en een loveseat Hyacinth erbij. De heer des huizes is lang en wilde toch graag een diepe eigen fauteuil. Zie onderstaande foto hieronder voor het resultaat.

Losse elementen bank
De losse elementen bank Anemoon van 400 cm. breed.

Advies voor een losse elementen bank.

De site van de-bankenfabriek werkt perfect om zelf je losse elementen bank samen te stellen. De bank verschijnt ook nog eens in de stof die je hebt uitgezocht. En je kunt je eigen kleur poot kiezen. Maar je wilt er uiteraard ook op proef zitten, en dat kan bij ons zeven dagen in de week van 9.00-22.00 uur, maar wel alleen op afspraak. Daarbij vragen wij of je wellicht een plattegrond of bouwtekening hebt zodat wij, samen met jou, tot de ultieme losse elementen bank kunnen komen.

Bel ons gerust als je er online niet uitkomt of maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom. Maar je kunt ook vrijblijvend gebruik maken van onze interieur specialist, die bij jou thuis komt voor een persoonlijk advies voor zowel het model bank als de stofkeuze.

Tel. 072-5616126 of mobiel 06-22694323.  Je kunt ons ook mailen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.