goedkope losse elementen bank

Goedkope losse elementen bank
Goedkope losse elementen bank van de-bankenfabriek
                                            Links de Lelie, daarnaast de “Anjer” en daarna 2 x de “Anemoon”.

Goedkope losse elementen bank

Wanneer je op zoek bent naar een goedkope losse elementen bank en ook nog eens geproduceerd in Nederland, dan kom je automatisch terecht op de -bankenfabriek.nl site. Hier staan een aantal prachtige goedkope losse elementen bank van topklasse. Vijf modellen landelijk en slechts twee modellen modern, maar wat een ongekende mogelijkheden met de losse elementen per model. Het begint met drie tot vier losse poefen in verschillende maten, dan een fauteuil, een loveseat, dan weer een 2 zitbank, een 2,5 zitbank, een drie zitbank, bij sommige een 3,2 zitbank, bij sommige een 3,3 zitbank en ook soms een 3,5 zitbank, dan drie tot vier losse tussenelementen, drie tot vier zitbanken mat een arm links of een arm rechts, een longchair, een hoekelement, een ottomanebank en bij sommige een xl versie en een gewone versie. Zelf bij de goedkope losse elementen bank “Anemoon” kun je ook nog eens kiezen uit twee dieptes, namelijk 100 diep en 110 cm. diep.

Goedkope losse elementen bank
Goedkope losse elementen bank Anemoon, Dahlia en Hyacinth.

Opties

Al deze opties maken van onze goedkope losse elementen bank een waar plezier voor de consument want dit betekent dat je altijd een bank kunt samenstellen die in jou interieur past. Woon je groot of juist klein er is altijd wel een goedkope losse elementen bank voor jou. Op de site de-bankenfabriek hebben wij een unieke configurator ingebouwd waarmee je nu zelf je eigen model kunt samen stellen, en niet alleen in model maar ook de stof kun je kiezen. Het basis model verschijnt dan ook in jou keuze stof waardoor je een goed beeld kunt vormen hoe jou gehele bank eruit komt te zien.. Kies daarna nog even de juiste kleur poten en daar is jouw goedkope losse elementen bank geboren.

Goedkope losse elementen bank
Goedkope losse elementen bank van de-bankenfabriek. links en midden de “Roos” en rechts de “Tulp

Hulp nodig?

Mocht je er nu niet uitkomen en heb je eigenlijk wat hulp nodig, dan kan dat zeven dagen in week via onze help-desk. Deze is bereikbaar onder nummer; 072-5616126, dan begeleiden wij jouw door de site. Maar je kunt ook, op afspraak, onze showroom in Alkmaar bezoeken waar onze interieur specialist jou help op basis van een bouwtekening of plattegrond, om de ultieme goedkope losse elementen bank samen te stellen.

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.