Hoek banken

Hoek banken

Wanneer je op zoek bent naar hoek banken dan kom je al snel terecht bij de-bankenfabriek. De-bankenfabriek levert hoek banken in zowel landelijk als strak moderne stijl. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een hoes bank of een vaste stoffering. Je hebt daarbij de keuze in vele verschillende soorten stoffen van goede kwaliteit en in dezelfde prijs klasse. Het leuke van de site van de-bankenfabriek is dat je gebruik kunt maken van onze unieke configurator. Door te spelen met onze configurator krijg je alvast een goed beeld van hoe jouw hoek banken er uit komen te zien. Je kunt namelijk aan klikken in welke stof je de bank wenst en daarbij vaak ook de juiste poot. Hierna verschijnt de bank in beeld zoals jij hem wenst. Veel leuker dus dan wanneer je het alleen moet doen met een klein stukje stof en je daarbij een voorstelling van de bank moet maken.

Showroom in Alkmaar

Maar natuurlijk kunnen wij ons ook voorstellen dat je het prettig vind om de bank ergens te kunnen bekijken. Daarom hebben wij naast onze website ook een gezellige showroom gerealiseerd. Hier kun je onze verschillende modellen komen bekijken en uiteraard alvast komen proef zitten. Onze showroom is echter alleen geopend op afspraak het maken van een afspraak is mogelijk 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00. Bel gerust met onze helpdesk zij helpen je graag.

Helpdesk 072 5616126

Eetbankje als hoekbank

Wat ook heel leuk is dat er ook hoekbanken worden gemaakt voor de eetkamer. Op dit moment zijn eetbankjes heel erg in. En niet voor niets want dit geeft een heel gezellige sfeer in de eetkamer. De eetbankjes zijn verkrijgbaar in strak, retro en landelijk.

Kijk voor meer inspiratie ook eens op onze andere websites:

fabriekmeubels.nl

fabriektafels.nl

fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

bank op maat voor lastige woonruimtes

De voordelen van een bank op maat voor lastige woonruimtes

Zitruimte

Creëer de perfecte zitruimte met op maat gemaakte banken voor open ruimtes

Tijdloze elegantie met deze prachtige banken van De-Bankenfabriek

gezinsbank

Een gezinsbank voor een centrale plek in de kamer

een bank op maat voor het hele gezin

De perfecte bank voor het hele gezin: ontdek de mogelijkheden bij De-Bankenfabriek

gezinsbank

Creëer een unieke uitstraling met een statement bank op maat

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.