Brede bankstellen

Brede bankstellen
Brede bankstellen met hier de Anemoon van maar liefst 4 meter breed.

Brede bankstellen

Over het algemeen kom je brede bankstellen niet zoveel tegen in de woninginrichting winkels. Dit heeft mede te maken dat de consument veelal niet zo groot behuisd is waar zo’n brede bankstel kan staan. Maar ook brede bankstellen in de winkel nemen zeer veel m2 in beslag en dat is kostbaar. Ze kunnen dan beter een 2 zitbank met een fauteuil laten zien in combinatie met een bijzettafel met tafellamp en aan de andere zijde van de brede bank een staande lamp. Zo zie je dat er opeens wel zes verkoop items in een winkel staan in plaats van alleen brede bankstellen.

Brede bankstellen
Brede bankstellen. De nieuwe bank “Kamille”.  

Bij de-bankenfabriek.nl staan in de showroom ook niet veel brede bankstellen om dezelfde redenen. Maar bij ons online kun je wel zelf jouw eigen brede bankstellen samen stellen. Zo kun je van elk  model online een 2 zits met arm links tegen een 2 zits met arm rechts plaatsen, dit geldt voor oom voor de 2,5 zits en 23 zits combinaties. Zo ontstaan vanzelf zeer brede bankstellen die uniek zijn in hun soort. Maar een brede bankstel kan ook zoals op de foto boven zijn. Een Ottomaan links, dan een 2 zits met arm links, dan een tussenelement en afsluitend een longchair rechts. Nu zit je ook al gauw op 3,65 meter breed. Onze brede bankstellen zijn dus eigenlijk zo breed te maken als jezelf wilt, dit komt door de drie tussen element opties. Ga gerust eens een kijkje nemen en probeer maar wat uit om te zien of jouw brede bankstel ook samen te stellen is voor jouw interieur.

Brede bankstellen
Brede bankstel Dahlia

Help-desk

Lukt het niet helemaal? Of heb je wellicht nog wat vragen, bel dan gerust onze help-desk. Wij zijn je van dienst zeven dagen in de week van 9.00-22.00 uur. Je kan ook altijd langs komen in onze showroom om daar advies te krijgen van onze adviseur. ook dit is mogelijk zeven dagen in de week van 9.00-22.00 uur. Maar let wel, alleen op afspraak!

Tel. 072-5616126

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.