Speelse banken

Speelse banken
Speelse bankenmet de nieuwe collectie, maar wel al leverbaar en te bezichtigen.

Speelse banken

Wat wordt er verstaan onder speelse banken? Zijn dat zitbanken met veel sierkussentjes, of misschien felgekleurde zitbanken. Maar romantische banken met veel tierlantijnen worden ook vaak bestempeld als speelse banken.Bij de-bankenfabriek versta ik onder speelse banken, zitbanken in felle kleuren of tijdloze banken met veel sierkussens. De foto boven zegt genoeg, heerlijke frisse felle tinten die een beetje tegen het trendbeeld van vandaag de dag ingaan. Momenteel kun je geen woon winkel binnen lopen of alle zitbanken zijn lever, grijs, zwart of beige. Deze trend zal zeker voorlopig nog wel aanblijven maar zo langzamerhand zijn de mensen die saaie kleuren toch wel wat zat. Steeds vaker duiken er pasteltinten op zoals eisblue, mintgroen, rosé en zacht gele tinten, Ik verwacht dan ook dat er binnen nu en vijf jaar de kleuren op zitbanken feller en feller gaan worden. Van mij mag het want een beetje kleur in je leven maakt vrolijk.

Speelse banken
Speelse banken in felle kleuren worden de trend.

Bij de-bankenfabriek kun je speelse banken helemaal zelf samenstellen zowel in model als in kleur stof. Er staan online ook best wel wat lekkere felle kleuren bij. Zodra je op de stof van jou keuze hebt geklikt dan verschijnt de speelse zitbank in de desbetreffende stof. In tegenstelling tot een reguliere winkel waar je het vaak alleen kunt zien aan de hand van proef staaltjes. Maar ook wij hebben een showroom, maar die dient voor wat extra advies en om te kunnen proef zitten alvorens tot bestellen over te gaan. Let wel, je kunt zeven dagen terecht van 9.00 tot zelfs 22.00 uur, maar alleen op afspraak!

Speelse banken
Eetstoel Pioen ook voor modern wonen een aanwinst en speels in zo’n felle kleur.

Heb je hulp nodig bij het samen stellen van een stof of het samen stellen van een zitbank, bel dan gerust onze help-desk, deze is ook zeven dagen bereikbaar van 9.00 uur tot 22.00, dus ook op zon- en feestdagen.

072-5616126

info@fabriekmeubels.nl

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

bank op maat voor lastige woonruimtes

De voordelen van een bank op maat voor lastige woonruimtes

Zitruimte

Creëer de perfecte zitruimte met op maat gemaakte banken voor open ruimtes

Tijdloze elegantie met deze prachtige banken van De-Bankenfabriek

gezinsbank

Een gezinsbank voor een centrale plek in de kamer

een bank op maat voor het hele gezin

De perfecte bank voor het hele gezin: ontdek de mogelijkheden bij De-Bankenfabriek

gezinsbank

Creëer een unieke uitstraling met een statement bank op maat

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.