ZITBANKEN SERVICE AAN HUIS

Jouw favoriete zitbank (vóór aankoop) eerst zien bij u thuis!

Uniek bij de-bankenfabriek.nl is onze zitbanken service aan huis 

Heb je een mooie bank gezien op onze site maar ben je niet in de gelegenheid onze showroom te bezoeken? Dan kan onze interieurspecialist vrijblijvend bij je thuis langskomen met de bank van jouw keuze. Hij neemt alle mogelijke stofstalen en poot mogelijkheden mee, om samen met jou tot de ultieme combinatie te komen.

En heb je nog meer vragen over jouw interieur dan is onze interieurspecialist de juiste persoon. Hij weet als geen ander balans en harmonie te brengen in jouw interieur. Naast banken kunnen wij namelijk alles leveren, van gordijnen, kasten, eettafels, eetstoelen, lampen tot aan vloeren en meer.

Zitbanken service aan huis
Zitbanken service aan huis met o.a. bank Anemoon in elementen geleverd

Ons advies op maat is gratis bij aankoop van een bank. Mocht je echter niet kunnen slagen, rekenen wij slechts € 50,= voor de reiskosten.

Zeg nou zelf, hierin zijn wij toch echt uniek!

Wil je meer informatie of toch graag direct een afspraak maken om een bank bij u thuis te zien?

Bel gerust op 072-5616126 of 06-22694323

 

Kijk ook eens op onze andere unieke sites om te zien wat wij allemaal doen. Van een maatbank tot een hangend tv-meubel op maat of prachtige vouwgordijnen, wij zijn in staat om van jouw woning tot een paleis te maken. Vele tevreden klanten zijn je voor gegaan, dus laat je vrijblijvend inspireren en adviseren voor jouw ultieme interieur!

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

Eetstoelenfabriek.nl

Fabriektafels.nl

De-interieurspecialist.nl

Zitbanken service aan huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 10 MB. Je kunt uploaden: afbeelding, audio, video, document, spreadsheet, Interactief, tekst, archief, code, andere. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.