NIEUW!

Zitbanken service aan huis!

Nieuw bij de-bankenfabriek is de zitbanken service aan huis. Vanaf nu is het mogelijk om de bank van uw keuze in uw eigen huiskamer of leefruimte te zien vóór uw aankoop. Onze adviseur komt met uw gekozen bank en alle stofstalen langs en bespreekt terplekke of u het juiste model en stof voor uw woonomgeving heeft gekozen.
Mocht u vervolgens tot aankoop overgaan, dan kost deze actie u helemaal niets. Slaagt u niet dan kost het u slechts € 50,= voor wat benzine en gedane moeite.
Hebt u meer vragen of advies nodig over uw interieur, dan is onze interieuradviseur de juiste persoon. Hij weet als geen ander balans en harmonie te brengen in uw interieur. De bankenfabriek, fabriekmeubels, fabriekverlichting, fabriektafels en de-interieurspecialist kan namelijk alles leveren op het gebied van interieurs, dus ook accessoires, gordijnen, zonwering, houten vloeren, laminaat en tapijt.
Neem voor meer informatie contact op via info@fabriekmeubels.nl of bel voor een afspraak 072- 56 16 126 of 06 22 69 43 23.

Zitbanken service aan huis

Ook deze topper is met de zitbanken service aan huis gekozen.

Kijk gerust eens op één van onze andere websites om te zien wat wij allemaal doen en kunnen. Van een inloopkast op maat tot de mooiste gordijnen met zeilringen op een prachtige rvs roede. Maar ook binnen en buiten zonwering tegen zeer scherpe prijzen. Een karpet op maat gemaakt en alle mogelijke designs tot een tv meubel op maat met TV lift op infra rood. Maar zelfs een advies voor uw tuin, badkamer of keuken is ons niet vreemd. Wij hebben een all-round vakbekwaam team die alles op een zeer hoog niveau uitvoert. Wij hebben onze eigen stukadoor, schilder, spuiterij, stoffeerderij, gordijnatelier, vloeren legger en behanger. Hierdoor kunnen wij uw huis omtoveren tot een waar paleis. Laat je vrijblijvend inspireren en adviseren voor een compleet harmonieus interieur. Online service ten top!

Wasbare stof

Wasbare stof met de extra optie; 5 jaar vlekgarantie van Care fixx.