Speciale zitbank op maat.

Je bent al overal geweest van meubelboulevard tot aan de lokale woonwinkels maar overal alleen standaard banken te verkrijgen. Zelfs de kleinste aanpassingen van bijvoorbeeld een hoger pootje blijkt onmogelijk te zijn. Wij van de-bankenfabriek gaan hierin erg ver. Bij ons kun je een speciale zitbank op maat krijgen. Van een gradenbank tot een erkerbank of misschien toch een ronding erin? Wij maken het voor u met onze moderne en landelijke banken.

Speciale zitbank op maat

Deze speciale zitbank op maat loopt niet symmetrisch

Persoonlijk advies

Wij van de-bankenfabriek verkopen eigenlijk geen banken maar eerder kennis. Speciale zitbanken op maat vereist veel aandacht en kennis. Hoe dit te maken, wat zijn jouw wensen, welke stof of leer is geschikt voor jou situatie. Staat er veel zon op, heb je kinderen of huisdieren. Op basis van al deze gegevens geven wij het juiste advies. U bepaalt per slot van rekening welke bank het lekkerste zit, daar kunnen wij nauwelijks mee helpen toch?

Speciale zitbank op maat

Deze speciale zitbank op maat Acacia loopt naadloos rondom de erker.

Interesse in onze speciale zitbank op maat?

Neem dan gerust contact met ons op voor een eerste kennismaking in onze mooie showroom waar niet alleen banken staan maar alles zeer sfeervol is ingericht. Onze showroom is 7 dagen in de week open van 9.00-21.00 op afspraak.

Bereikbaar op 072-5616126 of 06-22694323

Zitbanken op maat gemaakt

Deze Roos zitbank op maat gemaakt, in een erker.