Luxury bankstel

Houd je van luxury living dan hebben wij bij de-bankenfabriek.nl een prachtig exemplaar luxury bankstel in ons assortiment opgenomen. De bank mimosa straalt luxe, sfeer en comfort uit en is direct een eyecatcher in jouw huiskamer!  Het zitcomfort is werkelijk fantastisch en de mogelijkheden qua opstelling zijn zeker ruim te noemen.

 

Luxury bankstel

luxury bankstel waaronder dit prachtige nieuwe model Mimosa nu in onze showroom

Showroom voor private shopping, op afspraak geopend!

Je kunt onze showroom op afspraak bezoeken ,dit is mogelijk 7 dagen in de week van 9.00 tot 21.00 , let op, bel ons van te voren zodat wij een afspraak voor je inplannen zodat je niet voor een gesloten deur staat. Wij zijn bereikbaar alle dagen van 9.00 tot 21.00 uur.

Helpdesk 072 5616126

luxury bankstel

luxury bankstel Mimosa verkrijgbaar in veel verschillende stoffen

Stofkeuze

Bij ons in de showroom heb je de keuze uit verschillende mooie stoffen om je luxury bankstel helemaal naar je eigen smaak te maken. Sommige stoffen zijn al geïmpregneerd zodat je eventuele vlekken makkelijk kunt verwijderen. Mocht je een stof kiezen waarbij dit niet het geval is ,dan kun je er voor kiezen om het impregneren tegen een vergoeding te laten uitvoeren, zodat je bank lang prachtig blijft. Het model mimosa wordt standaard geleverd met stijlvolle rolkussens achter de rugkussens. Dit geeft niet alleen een prettig comfort maar staat ook erg luxe. Precies in de stijl van luxury, een luxury bankstel !

Voor nog meer woonwensen kijk ook eens op onze andere sites,

Fabriektafels.nl

eetstoelenfabriek.nl

de-interieurspecialist.nl