Grote U-bank

Grote U-bank

Ben je op zoek naar grote U-bank dan kom je al snel terecht op de-bankenfabriek.nl , wij leveren banken in vele verschillende maten waaronder ook een U-bank. De banken zijn van puur Nederlands fabrikaat en hebben een geringe levertijd. De banken zijn veelal in zowel vaste stoffering als met een losse hoes verkrijgbaar. Je hebt de keuze aan een scala van verschillende stoffen waarbij in de meeste gevallen de prijs gelijk blijft. Alles om optimaal te kunnen genieten van de door jou gekozen grote U-bank!

Grote U-bank
Grote U-bank bij de klant thuis.

Showroom bezoek mogelijk op afspraak

Het kiezen van de juiste bank qua zitcomfort en uitstraling is niet voor iedereen even makkelijk puur via onze site. Daarom hebben wij buiten onze site om ook een showroom gerealiseerd in Alkmaar. Hier hebben wij onze banken opgesteld in een sfeervolle ambiance zodat men de banken kan uittesten en kan bekijken. Onze showroom is 7 dagen in de week te bezoeken let wel , alleen op afspraak! Wil je een bezoek brengen dan kun je contact opnemen met onze helpdesk.

Helpdesk 7 dagen in de week van 9.00 tot 21.00 bereikbaar!

072-5616126

Grote U-bank
Grote U-bank strak en eigentijds.

De-bankenfabriek en meer…..

Hoewel de naam anders doet vermoeden leveren wij niet alleen banken maar bijna alles wat met woninginrichting te maken heeft. Een mooie salontafel voor bij je U-bank of bijvoorbeeld een geheel nieuwe eethoek met bijpassende lampen? Ook hiervoor kun je terecht bij de-bankenfabriek, dit komt omdat wij buiten onze site van de-bankenfabriek om nog 5 sites hebben die aansluiten op woning inrichting. Een bezoek aan onze showroom is dus zeker de moeite waard. Uiteraard kun je altijd terecht op 1 van onze andere sites voor items voor een sprankelend interieur!

Kijk hiervoor eens op :

Fabriekmeubels.nl

Fabriektafels.nl

de-interieurspecialist.nl

eetstoelenfabriek.nl

fabriekverlichting.nl

Grote U-bank
Grote U-bank en meer….

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.