Erkerbank op maat

Erkerbank op maat

Veel huizen uit de jaren 30 hebben een erker maar ook wordt een erker vandaag de dag weer veel aangebouwd. Vaak een verloren ruimte want wat zet je erin? Een erkerbank op maat is een geweldige oplossing. De volledige erker is gevuld met een heerlijke bank die als hoekbank langs een lange wand kan doorlopen. Wij van de-bankenfabriek.nl maken dit al geruime tijd en niet zonder succes. Vele klanten weten ons inmiddels te vinden omdat ze het bij buren, familie of kennissen hebben gezien. 

Erkerbank op maat
Deze speciale erkerbank op maat Acacia loopt naadloos rondom de erker.

Advies op maat

Wij hebben een prachtige showroom in Alkmaar waar alle standaard banken staan die wij op onze online site hebben. Op basis van de bank Roos, Acacia, Cassia, Crocus en Tulp kunnen wij een prachtige erkerbank op maat laten maken. Neem bv een bouwtekening mee van de bestaande situatie bij u thuis. Wij kunnen dan al een exacte prijsopgave doen wat uw bank gaat kosten. Maar u kunt ook ons laten komen om een mal te maken waarna uw droombank wordt gemaakt. Daarbij geven wij ook nog eens kleuradvies aangaande de stof of leder. Ook kunt u kiezen uit diverse pootjes. Van hout, RVS of zwart poedercoat.

Erkerbank op maat
Vele erkerbanken op maat

Eigen productie

Onze maatwerk banken worden in eigen atelier geproduceerd hier in Nederland. Wij werken met de beste materialen zodat u vele jaren kunt genieten van een kwaliteitsbank in uw erker. Onze service is zeer hoog en als er al wat aan mankeert wordt dit meestal ter plaatse opgelost. Onze showroom is 7 dagen in de week open van 9.00-21.00 op afspraak. 

Bel voor een afspraak 072-5616126 of 06-22694323

Erkerbank op maat
Erkerbank op maat op basis van onze bank Tulp

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.