Bank voor lange mensen

Bank voor lange mensen.

Bank voor lange mensen

Er zijn weinig banken voor lange mensen die prettig zitten omdat ze over het alhgemeen veelste ondiep zijn. Lange mensen zitten dan met de knieën omhoog wat zeker niet bevorderlijk is voor de bloedsomloop. Het opstaan gaan dan ook al niet makkelijk want dit moet dan gebeuren vanuit de polsen in plaats vanuit de knieën. Dit is ergens vreemd omdat de mens, en vooral in West-Europa steeds langer worden. Mannen van 1.90 tot 2.30 is geen uitzondering meer. En hier wordt niet goed op ingespeeld door de meubel fabrikanten.

Bank met lounge gedeelte

Bank met lounge gedeelte, hier de Anemoon 110 diep en 100 diep.

Wij van de-bankenfabriek.nl hebben drie banken ontwikkeld die speciaal gemaakt zijn voor lange mensen, maar ook rekening houdend dat zij eventueel een partner hebben met een lengte van 1.60 tot 1.80, zodat zij natuurlijk ook lekker zitten en niet met de voeten op de grond kunnen komen. Het gaat hier om de bank Anemoon extra diep, de Dahlia en de Hyacinth. Deze drie modellen zijn de ideale bank voor lange mensen omdat ze gemiddeld 5 tot 10 cm. dieper zijn dan een standaard bank. Maar ze zitten ook nog eens op 48 cm. hoogte waardoor opstaan ook nog eens veel makkelijker wordt. Wij hebben in de bank Dahlia en Hyacinth extra rugkussens er tegen aan geplaatst waardoor iemand die korter van bovenbeen is er ook zeer comfortabel in zit. Laat je maar eens verrassen in onze showroom en bekijk de ongekende mogelijkheden online.

 

Deze banken zijn in werkelijk alle maten leverbaar omdat ze uit losse elementen bestaan. Zo begint het met drie maten poefen, 3 maten banken, 2 maten fauteuils, drie maten tussenelementen, een hoekelement, een longchair element en een ottoman element. Deze bank voor lange mensen is ook nog eens leverbaar in meer dan 100 stoffen en kleuren.

Voor een geheel vrijblijvend interieuradvies kun je contact opnemen met 072-5616126 of mail ons. Wij helpen je graag en geven gratis en vrijblijvend advies.

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

bank op maat voor lastige woonruimtes

De voordelen van een bank op maat voor lastige woonruimtes

Zitruimte

Creëer de perfecte zitruimte met op maat gemaakte banken voor open ruimtes

Tijdloze elegantie met deze prachtige banken van De-Bankenfabriek

gezinsbank

Een gezinsbank voor een centrale plek in de kamer

een bank op maat voor het hele gezin

De perfecte bank voor het hele gezin: ontdek de mogelijkheden bij De-Bankenfabriek

gezinsbank

Creëer een unieke uitstraling met een statement bank op maat

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.