U-bank op maat Alkmaar

Bent u op zoek naar een U-bank op maat in Alkmaar? Dan bent u bij Fabriekmeubels aan het juiste adres! Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het produceren van op maat gemaakte meubels. Of u nu op zoek bent naar een erkerbank, hoekbank, of een U-bank, wij kunnen het voor u realiseren.

Onze U-banken worden volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Hierdoor kunnen wij niet alleen snel leveren (binnen 8 weken), maar ook maatwerk leveren. Maatwerk duurt iets langer, namelijk 8-12 weken, maar zo heeft u wel de perfecte U-bank die precies past in uw interieur. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en daarom kijken we graag met u mee hoe de U-bank het beste zou passen in uw woning of pand.

bank op maat laten maken
bank op maat laten maken waaronder deze prachtige erkerbank.

Breed assortiment aan keuzes

Bij Fabriekmeubels hebben we een breed assortiment aan stoffen waar u uit kunt kiezen. U heeft de keuze uit meer dan 1000 stoffen, waardoor er altijd wel iets bij zit dat past bij uw interieur. Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen en produceren onze meubels in Nederland. Hierdoor zijn wij ervan verzekerd dat onze meubels van goede kwaliteit zijn en dat wij snel kunnen inspelen op eventuele problemen of klachten.

 

Service op maat

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een U-bank volledig online samen te stellen en daarom bieden wij klantvriendelijke oplossingen. In onze showroom in Alkmaar is het mogelijk om 7 dagen per week langs te komen en uw wensen te bespreken. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en om samen met u tot de beste oplossing te komen.

Verder is transport bij Fabriekmeubels geen probleem. Wij verzorgen het transport van uw U-bank volledig, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Naast het produceren van U-banken bieden wij ook de mogelijkheid om complete interieurs samen te stellen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of breng een bezoek aan onze showroom.

Bel gerust voor het maken van een afspraak met onze helpdesk wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 21.00!

Helpdesk 072 5616126

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.