Banken op maat Amsterdam

Als u op zoek bent naar een bank op maat in Amsterdam, die perfect past bij uw interieur, dan bent u bij Fabriekmeubels aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van banken op maat in Amsterdam en omgeving. Onze banken zijn verkrijgbaar in diverse modellen, van erkerbanken tot ronde banken. Of u nu op zoek bent naar een bank die dieper, hoger of breder is dan de standaard, kijken wij graag met u mee naar wat de mogelijkheden zijn binnen uw woning of pand.

bank op maat laten maken
bank op maat laten maken waaronder deze prachtige erkerbank.

Samenstellen naar persoonlijke smaak

Met meer dan 1000 stoffen om uit te kiezen, is er altijd wel een stof die past bij uw persoonlijke smaak en interieur. Al onze banken worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Nederland, waardoor we een snelle levertijd kunnen garanderen. Voor maatwerk banken hanteren we een levertijd van 8-12 weken.

Bij Fabriekmeubels leveren we niet alleen banken op maat, maar ook complete interieurs. We bieden gratis advies aan huis en begeleiden u bij verbouwingen en veranderingen in het huis. Daarnaast hebben we een eigen afbouwteam dat zorgt voor een perfecte afwerking van uw bank.

Maatwerk en expertise

Wat onderscheidt ons van andere meubelmakers? Bij ons kunt u uw bank volledig online configureren volgens uw gewenste design. Daarnaast bieden wij maatwerk aan voor kasten, tv-meubelen en andere meubels. Indien u niet tot een keuze kunt komen in onze showroom, kijken we graag naar alle mogelijkheden binnen uw woning of pand. U kunt daarnaast bij ons ook gratis stalen aanvragen en wij bieden een zeer hoge en snelle servicegraad.

 

Bank op maat laten maken
Bank op maat laten maken hier aan een klant geleverd.

 

Waarom een bank op maat?

Bij Fabriekmeubels geloven we dat u uniek bent en dat uw meubels dat ook moeten zijn. Daarom kiest u bij ons een unieke bank op maat. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw ideale bank en zorgen ervoor dat deze perfect past bij uw interieur.

Kies voor een unieke bank op maat bij Fabriekmeubels in Amsterdam. Wij garanderen kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke service. Bestel nu uw bank op maat en haal een uniek meubelstuk in huis.

Bel gerust voor het maken van een afspraak met onze helpdesk wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 21.00!

Helpdesk 072 5616126

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.