Afwijkende hoek zitbank

Veel klanten van ons hebben een woning met een afwijkende hoek. Wij komen ze tegen met een 101 tot en met een 120 graden hoek. Voor een afwijkende hoek zitbank ben je bij de-bankenfabriek op het juiste adres. Wij maken per slot van rekening al onze banken zelf in eigen fabriek. Of het nu gaat om een erker of een afwijkende hoek, voor ons is dit juist een uitdaging en vele klanten zijn al voor gegaan. In onze reviews kun je een aantal klanten vinden met een afwijkende hoek zitbank die zeer tevreden zijn over het eindresultaat.

Afwijkende hoek zitbank
Afwijkende hoek zitbank met hier een erkerbank op maat.

Hoe gaan wij te werk!

Eerst is het belangrijk dat je een showroom afspraak maakt voor een afwijkende hoek zitbank zodat je weet welke bank je wilt en wat voor een zitcomfort. Hierna komt onze specialist bij je thuis met alle mogelijke stofstalen om samen tot de perfecte keuze hierin te komen. Het is namelijk erg belangrijk dat je hierin een gedegen advies krijgt. Waar staat de zon, hebben jullie kinderen of huisdieren zodat hiermee rekening wordt gehouden qua keuze.  Hierna gaat onze specialist een mal maken van hout zodat onze fabriek precies weet hoe de hoek of erker loopt.

Afwijkende hoek zitbank
Afwijkende hoek zitbank Viool op maat.

Mocht je interesse zijn gewekt dan kun je vrijblijvend een showroom afspraak maken om onze collectie zitbanken te bekijken. Maar onze showroom biedt veel meer dan alleen maar zitbanken. Wij hebben ook kasten, karpetten, gordijnen, lampen , eettafels en eetstoelen waarbij de mogelijkheden ook ongekend zijn. Laat je dus vrijblijvend inspireren en adviseren voor een totaal harmonieus interieur.

Bel gerust voor een afspraak met onze helpdesk naar 072-5616126 of mail ons naar ; info@fabriekmeubels.nl
afwijkende hoek zitbank
ook deze afwijkende hoekzitbank is door ons op maat gemaakt

 

afwijkende hoek zitbank
deze afwijkende hoek zitbank heeft een hoek van 48 graden

 

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.