Zitbanken

Zitbanken

Voor direct contact bel 072-5616126

Bij de-bankenfabriek.nl vind je zitbanken van goede kwaliteit en zowel in landelijke als moderne stijl. Ieder mens heeft een voorkeur qua zitcomfort en daar proberen wij zo goed mogelijk aan te voldoen door een ruim assortiment. Ook denken wij graag mee met de klant en zijn kleine aanpassingen vaak wel mogelijk tegen een geringe meerprijs. Er is een ruime keuze aan stoffen voor onze zitbanken en het leuke is ,de prijs blijft over het algemeen hetzelfde. Er is bij de moderne banken een keuze uit verschillende poten denk hierbij bijvoorbeeld aan een ronde poot in het zwart of een vierkante poot in zilver kleur. Bij de landelijke banken is er een keuze voor vaste stoffering of juist een losse hoes. Kortom keuze genoeg bij de-bankenfabriek.nl !

Zitbanken
Zitbanken geleverd aan klanten.

Showroom in Alkmaar

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om online je keuze te maken en tot bestellen over te gaan als je al helemaal zeker bent van je keuze. Mocht je dit tot lastig vinden dan is het ook mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom. Hier kan je onze banken beoordelen qua uitstraling en zitcomfort. De showroom is zeer sfeervol ingericht en buiten onze banken om vind je hier ook eettafels, eetstoelen, tafels, verlichting etc. nagenoeg alles om je huis compleet in te richten. Een bezoekje is dus zeer zeker de moeite waard, let wel op, een bezoek is alleen mogelijk na het maken van een afspraak omdat hier niet altijd iemand aanwezig is. Bel gerust voor het maken van een afspraak met onze helpdesk, dit is mogelijk 7 dagen in de week van 9.00 tot 21.00 uur.

Helpdesk 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 t0t 21.00

072 5616126

Zitbanken
Zitbanken sfeerimpressie.

Voor nog meer ideeën kijk ook eens op 1 van onze andere woon sites:

Fabriekmeubels.nl

Fabriektafels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl

eetstoelenfabriek.nl

Zitbanken
Zitbanken verschillende stijlen mogelijk.

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.