Zitbanken webshop

                                                               Zitbanken webshop de-bankenfabriek.nl

Zitbanken webshop

De-bankenfabriek is een zitbanken webshop die gespecialiseerd is in moderne bankstellen en landelijke bankstellen. Op deze zitbanken webshop staan niet erg veel modellen maar is ongekend breed in zijn keuze. Zo zijn er een aantal poefen, een fauteuil, een loveseat, een 2 zitbank, een 25 zitbank, een 3 zitsbank, een 3,2 zitsbank, een 3,3 zitbank, een 3,5 zitsbank,  drie tussenelementen, zes elementen met een arm links en een arm rechts, een hoekelement, een longchair en een ottomaan per kodel samen te stellen. Dit betekent dat onze zitbanken webshop altijd wel een goed model heeft die past in jouw interieur.

Zitbanken webshop

                                                        Zitbanken webshop online met de nieuwe collectie.

Zo kun je in nog geen vijf stappen geheel naar jouw smaak je eigen bank samenstellen. En dat tegen de scherpste prijzen. Stap 1 is jouw type model kiezen en vervolgens het model samen stellen naar jouw keuze. B.v. een longchair links met een 3 zitsbank met arm rechts. Daar komt direct een totaalprijs uitrollen. Stap 2 kies je de stof die je mooi vindt, klik erop en de bank verschijnt in jouw stofkeuze. Daarna kun je met twee modellen ook nog een ronde of standaard armlegger kiezen. Stap 3 kies je de kleur van de poten, dat is bij de moderne bankstellen een metalen rode poot of een vierkante metalen poot. Bij de landelijke bankstellen zijn het vier kleuren hout waar je uit kunt kiezen. Stap 4 is naar de kassa of wanneer je eerst op de bank wilt proef zitten, een afspraak maken voor onze showroom bezoek.

Zitbanken webshop

       Zitbanken webshop de-bankenfabriek.nl met de nieuwe collectie, maar wel al leverbaar en te bezichtigen.

Help-desk

Dus mocht je nog met wat vragen zitten over onze zitbanken webshop, bel dan gerust onze help-desk op, ze zijn zeven dagen in de week bereikbaar voor jouw. Je kunt bellen vanaf 9.00 uur tot 22.00 in de avond. Ook in het weekend en op feestdagen.

Tel. 072-5616126

of

info@fabriekmeubels.nl