Tijdelijk alleen mobiel bereikbaar

Zitbanken rechtstreeks van fabriek

Direct naar website klik hier!

Direct contact, bel 072-5616126!

Goedendag, mogen wij ons zelf even voorstellen! Wij zijn de online woninginrichting met 6 webwinkels. Genaamd; De-interieurspecialist.nl, Fabriekmeubels.nl, Fabriektafels.nl, Eetstoelenfabriek.nl, Fabriekverlichting.nl en de-bankenfabriek.nl. Vooral de-bankenfabriek is ons groot succes omdat wij deze modellen zelf maken in eigen fabriek. Online zie je zowel landelijke zitbanken als moderne zitbanken en fauteuils staan. Al deze banken zijn module banken en kun je online zelf samenstellen en ook in jouw stofkeuze, maar wat veel mensen niet weten is dat wij ook banken op maat maken. Zowel in graden hoeken als bv een ronde hoek.

Zitbanken rechtstreeks van fabriek

Zitbanken rechtstreeks van fabriek met de bank Roos maar hier met een ronde hoek!

Dit maakt ons in Nederland uniek omdat deze opties vaak exorbitant duur zijn. Wij hebben in onze fabriek dit goed onder controle en kunnen deze opties vaak goedkoop aanbieden. Niet voor niets kun je op de reviews van de-bankenfabriek lezen wat de klanten van onze diensten vinden. Zie de foto’s als bijlage bij de reviews zodat je daar ook direct een goed beeld bij kunt vormen.

Zitbanken rechtstreeks van fabriek

Zitbanken rechtstreeks van fabriek met hier onze Narcis!

Uniek in Nederland!

Is onze bankenservice aan huis! Je ziet de bank van jouw dromen op onze site maar bent niet in de gelegenheid langs onze showroom te komen door wat voor omstandigheden dan ook. Dan kun je gebruik maken om onze adviseur langs te laten komen met deze bank en al zijn stof en leder mogelijkheden. Samen met jou kom je tot de juiste opstelling en keuze in materiaal. Deze service bij aankoop kost niets en ook het afleveren geeft geen extra kosten. Mocht het zo zijn dat het toch niet datgeen is wat jij voor ogen had, kost deze actie slechts € 100,= voor gedane moeite.

Bel voor een afspraak! 072-5616126

zitbank rechtstreeks van fabriek

zitbank rechtstreeks van fabriek met een geleverde bank op maat!

Interesse gewekt? Bel gerust voor een showroom afspraak of zitbanken service aan huis!

072-5616126

Zitbank rechtstreeks van fabriek

Ook maken wij professionele tekeningen van situaties!