Zitbanken op zicht

zitbanken op zicht

Zitbanken op zicht
Zitbanken op zicht bank speciale uitvoering op verzoek van een klant gemaakt

Zitbanken op zicht

 Zitbanken op zicht aan huis! Welke online winkel doet dit! Online een zitbank, ottomane bank, longchairbank, een 2 zitbank, 2,5 zitbank, 3 zitbank of een hoekbank thuis uit proberen. Wij bieden een aantal moderne en een aantal landelijke banken aan van puur Hollandse bodem. Perfect gemaakt van de allerbeste materialen zoals massief houten frames en nosag vering. Ook de rug- en zitkussens zijn van goede kwaliteit en in de meeste gevallen keerbaar. Nu zit onze mooie showroom op een industrieterrein in Alkmaar en wij kunnen ons voorstellen dat dat voor vele potentiële klanten te ver weg is of moeilijk te combineren met werk of kinderen.

Zitbanken op zicht
Zitbanken op zicht waaronder dit model geleverd aan een klant

Wij van de-bankenfabriek.nl en Fabriekmeubels.nl bieden daarom iets unieks aan, namelijk dat onze adviseur met het model dat u het meeste aansprak, bij u thuis komt, op afspraak. Het kan zijn dat hij alleen de fauteuil of de zitbank met 1 arm links mee heeft, maar het gaat u per slot van rekening om het zitcomfort en de uitstraling van het model. Ook heeft hij alle mogelijke stofkeuzes mee en zal u adviseren in zowel de opstellingen mogelijkheden en de kleur van de stof op uw bank. Mocht het zo zijn dat u slaagt dan kost deze unieke actie u helemaal niets extra’s. Maar komt u nou niet tot overeenstemming dan niet getreurd want het kost u dan slechts € 50,= voor wat benzine en gedane moeite. Let wel dat u dit bedrag ook zeker kwijt bent als u met uw eigen auto helemaal heen en weer naar onze showroom in Alkmaar moet. Groot voordeel is dat onze adviseur zich niet kan beperken tot alleen het advies van een bank. hij ziet heel veel in uw bestaande interieur die voor verbetering vatbaar zijn en zal het net laten zich daar over uit te spreken, dit uiteraard geheel vrijblijvend.

Is uw interesse gewekt, bel dan gerust onze help-desk die u zeven dagen te woord kan staan met al uw vragen of voor het maken van een afspraak.

072-5616126

Zitbanken op zichtBezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.