Zitbanken online

Zitbanken online
Zitbanken online, de Anemoon van 400 cm. breed.

De-bankenfabriek heeft een keuze uit diverse moderne en landelijke zitbanken. Elk model is leverbaar als fauteuil, loveseat, 2 zitbank, 2,5 zitbank, 3 zitbank, ottoman bank, longchair bank of als hoekbank. Maar onze zitbanken online zijn ook leverbaar in vele stoffen van diverse materialen. Ook de keuze in kleur voor de pootjes zijn divers. Al onze zitbanken online kopen zijn leverbaar in blauwe, groene, oranje en vele andere felle kleuren stoffen. Ook kunt u onze zitbanken kiezen als hoesbank of vaste stoffering bank. Er is dus een enorme keuze in model wat het zeer aantrekkelijk maakt om van bv de 2,5 zitbank, de bijpassende fauteuil en poef erbij te doen. Zo creëert u balans en harmonie in uw interieur.

www.de-bankenfabriek.nl/

Kwaliteit

Al onze zitbanken online zijn gemaakt van de fijnste materialen zoals beuken rompen en nosag binnenvering. Voor extra comfort worden de zitkussens diverse stramheden vervaardigd en zijn gevuld met polyester wat nauwelijks vervormd en conditioneel erg goed blijft. ook de stoffen zijn speciaal geselecteerd voor u en gemaakt van de beste garens. Deze stoffen komen vanuit de hele wereld. Hierdoor ontstaat er een zitbank die wat prijs/kwaliteit verhouding zeer gunstig genoemd mag worden.

Zitbanken online
Zitbanken online

Levering

De levertijden van onze zitbanken online ligt rond de zes weken, dit komt doordat er zo ontzettend veel mogelijkheden in model, stof en kleur pootjes is dat er onmogelijk voorraad gehouden kan worden. Er is echter 1 troost en dat is wanneer de bank er is, de levertijd ruimschoots vergeten wordt. Onze zitbanken mogen gerust het logo, “genieten, genieten en nog eens genieten”, dragen.

Showroom;

Laat u dus vrijblijvend leiden door onze unieke site en kom gerust eens proef zitten in onze mooie showroom in Alkmaar., die 7 dagen per week open is van 9.00-22.00. Let wel; Op afspraak!

Berenkoog 14 – 1822 BJ – Alkmaar – 072-5616126

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl/

De-interieurspecialist.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Creëer je eigen stijl met op maat gemaakte zitbanken

Zwart en goud interieur: een prachtige kleurencombinatie

scandinavisch wonen met de-bankenfabriek

Ontdek de eenvoud van Scandinavisch wonen

kleurrijke accessoires bij de-bankenfabriek

De magie van kleurrijke accessoires

Ontvang gratis interieuradvies bij De-Bankenfabriek

Slimme tips voor het optimaal benutten van kleine ruimtes

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.