Zitbanken goedkoop

De-bankenfabriek streeft er naar om zijn zitbanken goedkoop, maar kwalitatief hoogwaardig af te leveren. Want de reacties tot nu toe zijn erg positief over de prijs/kwaliteit verhouding. Dit heeft voornamelijk te maken dat wij werken met massief houten frames in combinatie met multiplex en dat wij werken met originele nosag binnenvering. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de zitbanken goedkoop aanbieden, want wij drukken hiermee de verkoopprijs naar de consument. Ook de zit- en rugkussens zijn van zeer hoogwaardig materiaal gemaakt en worden ook groots ingekocht. Dit betekent ook dat de levertijden verkort kunnen worden naar 6 weken in plaats van de gebruikelijke 8 tot 10 weken.

Zitbanken goedkoop

Stoffen

Zitbanken goedkoop

                                 Zitbanken goedkoop met 5 jaar vlekgarantie.

Ook onze stoffen halen wij vanuit de gehele wereld en maken prijs afspraken met onze leveranciers. Neem bijvoorbeeld de stof Shadow die elders een andere naam heeft. Deze stof kost bij de meeste meubelzaken rond de € 59,= per meter en bij ons slechts € 20,=. Zo kunnen wij ook de zitbanken goedkoop aanbieden terwijl er toch een zeer hoogwaardige stof op zit met een hoge martindale. Tevens zijn de keuzes in stoffen goed te noemen, van een grof katoen/linnen tot een zachte polyester en allemaal in dezelfde prijsklasse waardoor er geen prijsverhoging optreed.

Slim inkopen

Door slim in te kopen kunnen zij dus de zitbanken goedkoop aanbieden. Want u als consument wilt toch alleen betalen voor het product en niet voor de veelal hoge overhead kosten die de meeste reguliere winkels hanteren. Wij hebben gekozen voor gebruiksgemak door online onze zitbanken goedkoop aan te beiden. Geen duur pand, geen duur personeel, geen buitendienst medewerkers, en slim inkoop beleid maken dat wij ons product veel goedkoper kunnen aanbieden. Ook hebben wij een showroom die alleen op afspraak is geopend, want waarom zou u het personeel, de koffie, het licht en alle overige kosten moeten betalen bovenop de prijs van uw zitbank.

Zitbanken goedkoop

Al onze zitbanken goedkoop worden op professionele wijze geleverd.

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl