Zitbanken design

Zitbanken design

Zitbank designOp zoek naar zitbanken design? Tja als je naar de reguliere winkels gaat dan betaal je meestal meteen de hoofdprijs. A) omdat je de management kosten mee betaald om het merk op de markt te kunnen zetten. B) Omdat design vaak een monopoli is waar exclusiviteit toch wel betaald word. C) de vaak erg hoge overhead kosten van de winkel zoals dure winkel wat huur, personeel en andere kosten betreft.

Wij van de-bankenfabriek proberen die trend te doorbreken door online met een aantal prachtige eigen design modellen te komen. Puur Hollands product met een eigen label. Strak en geweldig gestoffeerd met mooie chrome poten recht of rond. Leverbaar in zeer veel modules waardoor er voor u altijd een model bij zit. Deze kunt u zeer makkelijk zelf samen stellen online. Wanneer je de stof aanklikt van jouw keuze dan verschijnt de desbetreffende bank ook in deze stof.

zitbank design
zitbank design

Advies thuis of in de showroom.

Als je er online niet helemaal uitkomt dan staan wij jou zeven dagen per week, van 9.00-22.00, te woord via onze help-desk op nummer 072-5616126.

Maar je kunt ook geheel vrijblijvend met al jouw vragen terecht in onze mooie showroom in Alkmaar. Hier staat onze interieur adviseur jou te woord en neem vooral een plattegrond of bouw tekening mee. Ook handig is om wat kleuren mee te nemen van bijvoorbeeld jouw behang, verf, kussentjes etc. etc.. Onze showroom is , op afspraak, zeven dagen per week open van 9.00-22.00.

Ook kun je gebruik maken van onze interieur specialist die bij je thuis langs kan komen met stofstalen. Hij luistert naar jou wensen en komt met een passend advies zowel wat bank als stof betreft. Maar kan jou ook voorzien van een totaal interieur plan advies. Dit is geheel vrijblijvend maar wij hopen uiteraard dat dit advies jou zo heeft geïnspireerd dat je tot aanschaf over zult gaan.

Bel ons gerust voor een afspraak!

072-5616126 of 06-22694323

Zitbank design
Zitbank design en meer…

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

bank op maat voor lastige woonruimtes

De voordelen van een bank op maat voor lastige woonruimtes

Zitruimte

Creëer de perfecte zitruimte met op maat gemaakte banken voor open ruimtes

Tijdloze elegantie met deze prachtige banken van De-Bankenfabriek

gezinsbank

Een gezinsbank voor een centrale plek in de kamer

een bank op maat voor het hele gezin

De perfecte bank voor het hele gezin: ontdek de mogelijkheden bij De-Bankenfabriek

gezinsbank

Creëer een unieke uitstraling met een statement bank op maat

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.