Hoekbanken Alkmaar

Ben je op zoek naar hoekbanken Alkmaar breng dan eens een bezoek aan de-bankenfabriek.nl . Wij hebben allerlei mogelijkheden om de voor jouw ideale bank te realiseren. In onze collectie hoekbanken Alkmaar hebben wij standaard modellen waarbij er de mogelijkheid is om aanpassingen te maken op het bestaande model. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de zitdiepte, deze is vaak standaard 100 cm diep maar kan ook op 1.10 cm diep gemaakt worden of 95 cm diep. Het is net wat voor de betreffende klant het prettigst zit. Dit kunnen we bepalen als je een bezoek brengt aan onze showroom, let wel op, een bezoek is alleen mogelijk op afspraak! Het voordeel is dat wij hierdoor alle tijd voor de klant hebben, er geen onnodig licht etc. hoeft te branden als er geen klant in de winkel is, en wij ruimere openingstijden kunnen hanteren omdat er afspraken gemaakt kunnen worden tot 21.00 in de avond.

Hoekbanken Alkmaar
Hoekbanken Alkmaar waaronder het comfortabele model Iris

Bijna al onze modellen worden in Nederland gemaakt, ook is er een ruime keuze uit stof of leder om de banken in te stofferen. Wij hebben een sfeervolle showroom waarbij het leuke is dat we niet alleen banken kunnen laten zien maar onder meer ook eettafels, eetstoelen, kasten, verlichting en accessoires. Wij richten namelijk ook complete huizen in met gordijnen en vloeren en een sfeervol interieur! Onze adviseur heeft jarenlange ervaring met het inrichten van vele huizen, samen met de klant denkt hij graag mee om de juiste balans te kunnen vinden.

Hoekbanken Alkmaar
Hoekbanken Alkmaar voor jouw complete nieuwe interieur

Onze showroom is 6 dagen in de week op afspraak te bezoeken!

Bezoek mogelijk van maandag t/m zaterdag tussen 9.00 en 21.00

Bel voor het maken van een afspraak met onze helpdesk

Onze helpdesk is bereikbaar alle dagen in de week tussen 9.00 en 21.00 uur

Helpdesk 072 5616126

Hoekbanken Alkmaar
Hoekbanken Alkmaar met model Gardenia

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.