Zitbank

Zitbank

Voor direct contact bel 072 5616126

Ben je op zoek naar een nieuwe zitbank dan ben je bij de-bankenfabriek.nl op het juiste adres. Wij hebben prachtige zitbanken in zowel moderne als landelijke stijl. De banken hebben een heerlijk zitcomfort en mooie uitstraling. Daarbij kun je ook kiezen uit vele verschillende stoffen waarbij de prijs van de bank hetzelfde blijft. Bij de landelijke banken is het mogelijk om te kiezen uit vaste stoffering of juist een losse hoes. Ook is het mogelijk om tegen een geringe meerprijs te kiezen voor een maatbank, onze adviseur helpt je graag bij het maken van de juiste keuze.

Zitbank
Zitbank zowel landelijk als modern.

Showroom in Alkmaar op afspraak

Vaak vindt men het lastig om puur via een site een zitbank te bestellen, om deze reden hebben wij naast onze site ook een showroom gerealiseerd in Alkmaar. De showroom is te bezoeken, dit is echter alleen op afspraak mogelijk aangezien het een gesloten showroom betreft. Onze showroom is sfeervol ingericht en hier staan alle banken opgesteld zodat je ze kunt uitproberen qua zitcomfort. Naast zitbanken staan hier  o.a. ook salontafels, verlichting, eettafels en kasten. Een bezoek aan de showroom is dus zeker de moeite waard! Bel voor het maken van een afspraak of voor eventuele andere vragen met onze helpdesk wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 21.00.

Helpdesk 7 dagen in de week van 9.00 tot 21.00

072 5616126

Zitbank geleverd aan klanten.

De-bankenfabriek.nl en meer

Hoewel de naam de-bankenfabriek.nl doet vermoeden dat wij alleen zitbanken verkopen is dit niet het geval. Dit komt omdat wij naast de-bankenfabriek.nl nog 5 andere sites hebben. Deze komen allemaal samen in onze showroom, hier vind je alle producten terug zodat wij je gehele huis tot jouw thuis kunnen maken. Kijk maar eens op 1 van onze andere sites om een goed indruk te krijgen wat wij zoal kunnen leveren.

Fabriekmeubels.nl

Fabriektafels.nl

eetstoelenfabriek.nl

Fabriektafels.nl

de-interieurspecialist.nl

 

 

Zitbank
Zitbank maar ook verlichting.

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.