Zitbank U vorm

Zitbank U vorm

Zitbank u vorm
Zitbank U vorm met hier de populaire “Anemoon”.

 

Bij ons kunt u elke zitbank op onze site krijgen als een zitbank u vorm. Deze grote banken zijn vooral geschikt voor grote woonkamers van minimaan 40 – 60 m2 waarbij de zitbank u vorm los in de ruimte komt te staan. Zowel onze landelijke zitbanken en moderne zitbanken kunnen in diverse elementen geleverd worden en zijn  daardoor ook leverbaar als poef, fauteuil. loveseat, 2 zitbank, 2,5 zitbank, 3 zitbank, 4 zitbank. Maar ook zijn ze er in losse elementen om je eigen zitbank u vorm bijvoorbeeld samen te stellen. Zo zijn alle modellen er wel in drie elementen met een arm links, drie elementen met een arm rechts, drie tussen elementen zonder armen, een hoekelement links of rechts, een longchair en als ottomane. Hierdoor kun je een grote zitbank u vorm makkelijk samen stellen maar ook een hoekbank behoort hierdoor tot de mogelijkheden of wat te denken van een grote zitbank u vorm maar met tussen elementen zonder rug, hiervoor gebruiken wij dan de poef die er tussen geklikt wordt waardoor er een ruimtelijk effect ontstaat. Werkelijk alles is mogelijk per model. Laat je hiervoor adviseren in onze showroom en neem dan bijvoorbeeld de plattegrond van de woonkamer mee. Wij schetsen dan de ideale situatie voor bij jou thuis.

Zitbank u vorm
Zitbank u vorm

 

En mocht het zo zijn dat je geen tijd hebt om op afspraak onze showroom te bezoeken, dan kan je ook vrijblijvend onze interieur adviseur langs laten komen bij je thuis en hij neemt dan de bank van jouw smaak mee en adviseert ter plaatse de juiste opstelling. Tevens heeft hij meer dan 500 stofstalen bij zich om ook de juiste stof en kleur samen met jou te bepalen..

Voor meer informatie kun je ook onze help-desk bellen 7 dagen in de week van 9.00-22.00 op telefoonnummer 072-5616126 of 06-22694323

zitbank u vorm
Grote moderne hoekbank met hier onze landelijke bank Hyacinth

 

Kijk ook eens op onze andere websites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

Fabriektafels.nl

de-interieurspecialist.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

bank op maat voor lastige woonruimtes

De voordelen van een bank op maat voor lastige woonruimtes

Zitruimte

Creëer de perfecte zitruimte met op maat gemaakte banken voor open ruimtes

Tijdloze elegantie met deze prachtige banken van De-Bankenfabriek

gezinsbank

Een gezinsbank voor een centrale plek in de kamer

een bank op maat voor het hele gezin

De perfecte bank voor het hele gezin: ontdek de mogelijkheden bij De-Bankenfabriek

gezinsbank

Creëer een unieke uitstraling met een statement bank op maat

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.