Tijdelijk alleen mobiel bereikbaar

Zitbank op maat

Om direct op de homepagina te komen klik op logo!

Wilt u direct contact; Bel ons op 072 -5616126

of SMS ons op 06-22694323

Voor gratis interieuradvies in onze showroom maak een vrijblijvende afspraak; 072-5616126

U bent op zoek naar een zitbank op maat en bent zodoende op de blog pagina van de-bankenfabriek.nl terecht gekomen. Bij de-bankenfabriek maken wij buiten onze normale maatvoeringen om ook een zitbank op maat voor onze klant. Het kan natuurlijk altijd voor komen dat u niet uit de voeten kunt met de standaard maten. Dit kan komen doordat u een speciale hoek heeft in uw huis waar u de bank wilt plaatsen of u heeft een speciaal nisje waar u graag een bank wilt plaatsen. Bij de-bankenfabiek weten wij wel raad met uw wensen. Wij kunnen veelal aan uw wensen voldoen.

Zitbank op maat

Zitbank op maat de Anemoon super lang.

 

Zitbank op maat

Zitbank op maat , hier een super grote bank bij de klant thuis

Showroom in Alkmaar

In onze showroom vindt u al onze modellen en kunt u ze zodoende naar hartenlust uitproberen en bekijken. Zo krijgt u een goed idee welke stijl u aan spreekt en kunt u samen met onze adviseur een keuze maken welke bank u het beste past. Onze adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze qua maatvorming en zitcomfort. Onze showroom is 7 dagen in de week te bezoeken ,let wel alleen op afspraak! Bel hiervoor met onze helpdesk alle dagen van de week tussen 9.00 en 22.00 uur.

Helpdesk 072 5616126

Zitbank op maat

Zitbank op maat waaronder bijvoorbeeld de Roos.

Kortom heeft u speciale wensen? Maak een afspraak om onze showroom te komen bezoeken, hier vindt u overigens buiten onze banken om ook eettafels, kasten, verlichting, eetstoelen etc. Onze showroom is sfeervol ingericht waardoor een bezoek zeker de moeite waard is.

Zitbank op maat

Zitbank op maat, maar ook voor uw andere wensen op woongebied!

Kijk voor uw andere woonwensen ook eens op 1 van onze ander sites:

fabriekmeubels.nl

fabriektafels.nl

fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl

de-eetstoelenfabriek.nl