Zitbank online

Zitbank online

Zitbank online
Bestel uw zitbank, ook 2-zits online!

De-bankenfabriek heeft een keuze uit diverse moderne en landelijke zitbank online, allen gemaakt in Nederland. Elk model is leverbaar als fauteuil, loveseat, 2 zitbank, 2,5 zitbank, 3 zitbank, ottoman bank, longchair bank of als hoekbank. Maar onze zitbanken online zijn ook leverbaar in vele stoffen van diverse materialen. Ook de keuze in kleur voor de pootjes zijn divers. Al onze zitbank online zijn leverbaar in blauwe, groene, oranje en vele andere felle kleuren stoffen. Ook kunt u onze zitbanken kiezen als hoesbank of vaste stoffering bank.

Zitbank online hoekbank
Moderne zitbanken online

Kwaliteit

Al onze zitbank online zijn gemaakt van de fijnste materialen zoals beuken rompen en nosag binnenvering. Voor extra comfort worden de zitkussens diverse stramheden vervaardigd en zijn gevuld met polyester wat nauwelijks vervormd en conditioneel erg goed blijft. ook de stoffen zijn speciaal geselecteerd voor u en gemaakt van de beste garens. Deze stoffen komen vanuit de hele wereld. Hierdoor ontstaat er een zitbank die wat prijs/kwaliteit verhouding zeer gunstig genoemd mag worden. https://de-bankenfabriek.nl/over-ons/

Levertijden zitbanken

De levertijden van onze zitbank online ligt rond de zes weken, dit komt doordat er zo ontzettend veel mogelijkheden in model, stof en kleur pootjes is dat er onmogelijk voorraad gehouden kan worden. Er is echter 1 troost en dat is wanneer de bank er is de levertijd ruimschoots vergeten wordt. Onze zitbanken mogen gerust het logo, “genieten, genieten en nog eens genieten”, dragen. Want eenmaal een bezoek aan onze showroom betekent dat u verkocht bent aan het model en zitcomfort. Onze kracht is dat de banken hier in Nederland gemaakt worden dus is er altijd communicatie en kwaliteit controle waardoor u 100% garantie krijgt op uw zitbank.

Zitbank online ook te bezichtigen!

Zitbanken online bestellen
Zitbanken online bestellen

Laat u dus vrijblijvend leiden door onze unieke site en kom gerust eens proef zitten in onze mooie showroom in Alkmaar., die 7 dagen per week open is van 9.00-22.00. Let wel; Op afspraak!

NIEUW!

De-bankenfabriek werkt vernieuwend en is een vooruitstrevende online woonwinkel waarbij je nu een bank van je keuze thuis op zicht kunt laten komen. Onze adviseur plaatst de bank bij je thuis en heeft meer dan 150 stofkeuzes mee. Samen met hem bepalen jullie het model of opstelling. Hier zijn eenmalig € 50,= kosten aan verbonden maar mocht je de bank bestellen dan wordt € 50,= weer gecrediteerd. Is dat online service of niet.

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.