Zitbank online bestellen

Om direct naar de hoofdpagina te gaan klik op logo!

Wilt u direct contact; Bel ons op 072 -5616126

of SMS ons op 06-22694323

Voor gratis interieuradvies in onze showroom maak een vrijblijvende afspraak; 072-5616126

Je wilt jouw zitbank online bestellen en bent via een blog pagina op de-bankenfabriek terecht gekomen. Bij de-bankenfabriek hebben wij zowel moderne als landelijke banken. Deze zijn leverbaar in vaste stoffering of met een losse hoes. Je kunt kiezen uit vele verschillende stoffen en het leuke is dat in verreweg de meeste gevallen de prijs niet veranderd vanwege de stofkeuze. Daardoor zijn wij transparant en duidelijk. Onze banken zijn van Nederlandse fabrikaat en van zeer goede kwaliteit. Genoeg redenen dus om voor de-bankenfabriek te kiezen!

Zitbank online bestellen

Zitbank online bestellen onze prachtige bank Crocus

Showroom bezoek mogelijk op afspraak

Buiten onze site om van de-bankenfabriek hebben wij ook een showroom gerealiseerd. Dit heeft te maken met het feit dat niet iedereen het prettig vindt om puur via een site een bank te bestellen. Vaak wil men toch eerst even uitproberen hoe de bank zit en voelt. Daarom is het voor deze mensen prettig om een zitbank online bestellen te combineren met een bezoek aan onze showroom Alkmaar. Let daarbij wel op dat wij alleen op afspraak geopend zijn. Bel voor het maken van een afspraak of voor eventuele andere afspraken gerust met onze help desk.

HELP DESK 7 DAGEN IN DE WEEK VAN 9.00 TOT 22.00 UUR

072 5616126

Zitbank online bestellen

Zitbank online bestellen waaronder de bank Roos

Landelijke banken

Kies je voor een landelijke bank dan kun je hierbij kiezen uit verschillend zitcomfort. Wil je een heerlijke plof bank dan kies je voor de zachte vulling. Wil je wel een relaxte zit maar een bank waar je toch het gevoel hebt niet te veel in weg te zakken dan kies je voor de medium variant. En hou je van een actieve zit dan is de keuze voor een harde vulling de beste optie. Wij hebben meerdere modellen landelijke banken waarbij je uit verschillende maatvoeringen kunt kiezen. Kijk voor de verschillende maatvoeringen op onze site van de-bankenfabriek.

Nieuwe bank online bestellen

Nieuwe bank online bestellen onze landelijke bank de anemoon

Kijk ook eens op 1 van onze andere sites:

fabriekmeubels.nl
fabriektafels.nl
fabriekverlichting.nl
de-interieurspecialist.nl
                                de-eetstoelenfabriek.nl     (binnenkort)