Zitbank losse hoes

zitbank losse hoes
zitbank losse hoes en vaste stoffering mogelijk

Zitbank losse hoes

Ben je teleurgesteld in je huidige bank omdat deze smerig is geworden of verkleurd? En kun je deze niet wassen omdat hij een vaste stoffering heeft? Dan is voortaan een zitbank losse hoes wellicht iets voor jou. Het voordeel van een zitbank losse hoes is dat deze eraf te halen is zonder enige moeite en dat je hem danwel naar de stomerij kunt brengen danwel in de wasmachine kunt doen. Alle zitkussens en rugkussens hebben een rits en de romp heeft een losse hoes. Erg handig ook wanneer je huisdieren of kinderen hebt. Een glas limonade of chocomelk is gauw gemorst op een stoffen bankstel. Probeer dat er maar eens uit te krijgen als het een vaste stoffering betreft. Een zitbank losse hoes is dan ideaal. Het oogt wellicht wat nonchalanter maar je moet met kinderen en huisdieren niet altijd alleeën maar mooi willen denken maar vooral praktisch.

Zitbank losse hoes
Zitbank losse hoes Hyacinth bij een klant geplaatst

Bij de-bankenfabriek.nl hebben wij alle modellen landelijk met een losse hoes. Dit straalt tevens een landelijke warme sfeer uit, buiten het feit dat het erg praktisch is. Ook wanneer je de bank een keer wilt veranderen is een zitbank losse hoes ideaal. Je koopt bij wijze van spreken een rol stof op de markt en je laat het naaiateliertje de bestaande hoes namaken, en zo heb je bijvoorbeeld een zomerhoes en in de winter de hoes die je al had.

Zitbank losse hoes
Zitbank losse hoes. Blauwe bank Hyacinth bij de klant afgeleverd.

Wanneer je op de site van de-bankenfabriek zit en je hebt interesse in zo’n zitbank losse hoes maar heb je nog wel een hoop vragen? Bel dan gerust wij zijn voor jou zeven dagen bereikbaar van 9.00 in de ochtend tot 22.00 in de avond.

Tel. 072-5616126

of

info@fabriekmeubels.nl

Wilt u een afspraak maken met onze interieuradviseur? Dat kan! Bel of mail ons en u krijgt advies op maat. Het maakt niet uit of u advies nodig heeft over de juiste bank, een totaal lichtplan of zelfs over een compleet nieuw interieur. Hij komt langs met meubelstoffen, houtstalen, stofstalen, documentatie, tapijtstalen, zonweringboeken en zelfs verfstalen. U kunt ook bij ons langskomen in de showroom.

Voor een afspraak met onze interieuradviseur: neem contact met ons op via 072-561 61 26 of 06-226 943 23 of mail voor een afspraak naar info@fabriekmeubels.nl

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.