zelf bank samenstellen

Zelf bank samenstellen

Welkom op de site van de-bankenfabriek. Hier vind je een mooi aanbod van banken in zowel moderne als landelijke stijl. Het leuke van het zelf bank samenstellen is dat je hiervoor de deur niet meer uit hoeft. Je bezoekt onze site, bekijkt rustig onze banken en kan als je een keuze hebt bepaalt beginnen met het zelf bank samenstellen programma. Hiervoor klik je de bank aan waarna je kunt gaan configureren je kiest de gewenste afmeting, stof en poten. Daarna zie je de bank in beeld verschijnen zoals u hem wenst. Dus ook in de kleur stofkeuze en met de juiste poten. Dit maakt het zelf bank samenstellen programma van de bankenfabriek zo uniek. Op deze manier krijg je namelijk al een goed beeld hoe jouw bank er daadwerkelijk uit gaat zien.

Kwaliteit

Al onze banken zijn gemaakt van de beste materialen zoals beuken rompen en nosag binnenvering. De kussens worden in diverse stramheden vervaardigd en zijn gevuld met polyester wat nauwelijks vervormd. Wij hebben een ruime stofkeuze zodat er altijd wel iets voor jou te vinden is. Dit maakt dat je voor zelf bank samenstellen bij de-bankenfabriek op het juiste adres bent.

zelf bank samenstellen
Zelf bank samenstellen bij de-bankenfabriek. links en midden de “Roos” en rechts de “Tulp

Showroom op afspraak

Natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om te komen proefzitten op de door jou gewenste bank. Dit kan in onze sfeervolle showroom onder het genot van een kop koffie of thee, hier vind je naast banken ook overige meubelen. Een bezoek is dus zeker de moeite waard. De showroom is gevestigd op de Berenkoog 14, 1822 BJ in Alkmaar en je kunt gratis parkeren.

Je kunt ons bellen voor een afspraak 6 dagen in de week van maandag t/m zaterdag tussen 9.00 en 21.00 uur.

HELPDESK 072 5616126

Zelf bank samenstellen
Zelf bank samenstellen waaronder bank Anemoon in losse elementen

 

 

 

 

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

bank op maat voor lastige woonruimtes

De voordelen van een bank op maat voor lastige woonruimtes

Zitruimte

Creëer de perfecte zitruimte met op maat gemaakte banken voor open ruimtes

Tijdloze elegantie met deze prachtige banken van De-Bankenfabriek

gezinsbank

Een gezinsbank voor een centrale plek in de kamer

een bank op maat voor het hele gezin

De perfecte bank voor het hele gezin: ontdek de mogelijkheden bij De-Bankenfabriek

gezinsbank

Creëer een unieke uitstraling met een statement bank op maat

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.