Zachte bank

Zachte bank

Bij de-bankenfabriek.nl hebben wij een zachte bank in vele vormen en soorten. Om te beginnen zijn de banken op onze site die zacht zijn zeer commercieel. Ze zijn er in zowel hoes model als in vaste bekleding. Neem bijvoorbeeld de zachte bank Hyacinth die is leverbaar met hoes en begint bij een poef. Je kunt ook gaan voor de fauteuil of de loveseat en er is zelfs een twee zitsbank, een 2,5 zitbank en een 3 zitsbank van. Maar daar stopt het niet mee met deze zachte bank, er is ook nog een diversiteit aan losse elementen met of zonder arm aan de linker of rechter zijde. Dan hebben wij ook nog een corner (hoekelement), een longchair en een ottoman van deze prachtige zachte bank Hyacinth. Het fijne van deze elementen bank is dat je de bank online zelf kunt samenstellen en de stof kunt bepalen. De bank die op beeld staat verschijnt dan ook in de stofkeuze die jij hebt aangeklikt. Een groot voordeel van deze bank is dat de rugkussens een extra rugkussen ervoor hebben waardoor iemand die klein van bovenbeen is ook perfect zit op deze zachte bank.

Zachte bank
Zachte bank “Hyacinth” bij klant thuis.

Naast de bank Hyacinth hebben wij ook nog de Dahlia die veel weg heeft van de Hyacinth maar dan een vaste stoffering heeft en kleinere kussens voor de rugkussens.

Maar ook onze zachte bank Anemoon is een lust voor het oog en kan gekozen worden in vaste danwel losse hoes stoffering. Ook deze bank is in vele uitvoeringen leverbaar. Laat je verrassen op onze uniek site de-bankenfabriek. En mocht je er niet goed uitkomen dan hebben wij voor u  een helpdesk beschikbaar die te bereiken is 7 dagen in de week van 9.00-22.00 op telefoonnummer 072-56176126.

Alle banken zijn te bezichtigen ook 7 dagen in de week, in onze showroom, van 9.00-22.00 op afspraak! Telefoon nummer 072-5616126 of 06-24566262.

Zachte bankBezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Creëer je eigen stijl met op maat gemaakte zitbanken

Zwart en goud interieur: een prachtige kleurencombinatie

scandinavisch wonen met de-bankenfabriek

Ontdek de eenvoud van Scandinavisch wonen

kleurrijke accessoires bij de-bankenfabriek

De magie van kleurrijke accessoires

Ontvang gratis interieuradvies bij De-Bankenfabriek

Slimme tips voor het optimaal benutten van kleine ruimtes

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.