woonkamer inrichten

woonkamer inrichten
woonkamer inrichten met een passend advies voor de bank.

Heb jij moeite om je woonkamer in te richten en weet je niet hoe te beginnen? Laat onze interieur adviseur jou helpen met het creëren van warmte en sfeer in jouw woonkamer. Hij komt langs en adviseert zowel de vloerbedekking las de gordijnen en de kleur van de verf. Maar wij doen veel meer, ook de opstelling en levering van alle meubelen kan je bij ons laten doen. En dit geheel vrijblijvend en zonder enige kosten. Onze interieur specialist meet alles op en maakt dan in de showroom een plaatje die past b ij jou wensen. Vervolgens wordt het hele plan door gesproken en kun je overgaan tot het aankopen van het interieur. Dit kan uiteraard ook in fases als het budget niet toereikend genoeg is. Uiteraard wordt vooraf wel gevraagd wat het budget is zodat hier rekening mee gehouden kan worden.

woonkamer inrichten
Woonkamer inrichten met minimalisme

Showroom

Wij zijn in het bezit van een prachtige showroom in Alkmaar op de Berenkoog 14. Deze is 7 dagen in de week open van 9.00-21.00 op afspraak! Wij zijn voor het maken van een afspraak 24/7 bereikbaar op 072-5616126. Kom gerust eens langs en doe inspiratie op. Wij hebben van alles op het gebied van woninginrichting. Van karpetten, zonwering, gordijnen, behang, banken, fauteuils, salontafel, kasten, eettafels en eetstoelen aan toe. Onze banken maken wij in eigen fabriek en op maat van een erkerbank tot een speciale graden hoek. Op het moment zij  de ronde lounge elementen erg in trek en hebben wij dan ook staan. Laat ons geheel vrijblijvend jouw woning inrichten en en krijg tevens alle stoffen meubelen met gratis Care fixx (vlekkenbehandeling) geheel gratis.

woning inrichten
Barkrukken met speciale designstof en white oak bartafel op maat.

Bel nu voor een afspraak bij u thuis of voor bezoek aan onze showroom

072-5616126

woning inrichten
Bij de-bankenfabriek kun je zeer veel Interieur inspiratie opdoen.

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.