WK rode zitbank

WK rode zitbank

Grote moderne hoekbank
                                 Grote moderne hoekbank die jezelf dmv elementen kan samenstellen.

Op zoek naar die mooie grote wk rode zitbank van studio Brasil? Stop maar met zoeken want leveren deze mooie bank. Een puur Hollands product gemaakt van de allerbeste materialen zoals massief houten romp, nosag vering en de beste koudschuim vulling. Daarnaast kun je bij ons deze super bank helemaal zelf online samenstellen, want het is een module bank die uit vele elementen bestaat. Zo kun je bijvoorbeeld een 3 zits mat een arm links tegen een 3 zits met arm rechts aan zetten zodat er een zitbank ontstaat van maar liefst 410 cm. breed. Of creëer een u-bankstel door te beginnen met een 2,5 zitbank met arm links, daar tegenaan een hoekelement links, daar tegen aan een tussenelement van 200 om vervolgens een hoekelement rechts er tegen aan te plaatsen en te eindigen met bijvoorbeeld een ottomane. Zo is er voor elk interieur wel een model te creëren met deze “Madelief”.

Bank elementen samenstellen
Bank elementen samenstellen met hier de bank Tulp.

Buiten die prachtige rode stof van studio Brasil (Facet genaamd) kan deze zitbank met al zijn elementen in meer dan 250 stoffen geleverd worden en ook nog eens met een ronde poot of een vierkante poot. Wij kunnen op verzoek en tegen een meerprijs ook prachtige stoere metalen poten maken want dat is momenteel toch echt een trend. En wil je dit model maar dan met een andere armlegger? kijk dan eens op onze site naar het model “Roos” of “Tulp”. Ook twee toppers die in diverse modulen leverbaar zijn en gemaakt zijn op dezelfde kwaliteit binnenwerken.

WK rode bank
Banstellen met binnenvering hier de “Roos”, en “Tulp”.

Banken service aan huis

Uniek is het banken service aan huis concept, waarbij onze adviseur met de bank van uw keuze bij u thuis komt met alle bijbehorende stoffen. Hij kan samen met u het juiste elementen model samenstellen en u advies geven over de juiste stof en kleurencombinatie. Mocht thuis dan slagen voor een mooie wk zitbank of ander model dan kost deze actie u geheel niets. Slaagt u niet en wilt u het graag nog overdenken, dan kost het u slechts € 50,= voor gedane moeite en wat benzinevergoeding. Bel gerust voor een showroom afspraak of de banken service aan huis onze hulplijn; 072-5616126

WK rode zitbank
Al onze banken worden professioneel bezorgd aan huis.

Kijk ook eens op onze andere websites

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

Fabriektafels.nl

De-interieurspecialist.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Creëer je eigen stijl met op maat gemaakte zitbanken

Zwart en goud interieur: een prachtige kleurencombinatie

scandinavisch wonen met de-bankenfabriek

Ontdek de eenvoud van Scandinavisch wonen

kleurrijke accessoires bij de-bankenfabriek

De magie van kleurrijke accessoires

Ontvang gratis interieuradvies bij De-Bankenfabriek

Slimme tips voor het optimaal benutten van kleine ruimtes

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.