Waterafstotende stoffen

Waterafstotende stoffen

Waterafstotende stoffen
Waterafstotende stoffen met de extra optie; 5 jaar vlekgarantie van Care fixx.
vlekken op waterafstotende stoffen kunt u vaak met een handvochtig doekje verwijderen.

Bij de-bankenfabriek.nl hebben wij ook verschillende waterafstotende stoffen. Van mooie fijn weefsels tot een zachte aaibare stof aan toe. Deze stoffen zijn vaak niet alleen waterafstotend maar ook vlekwerend. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren waarvan uw kleur er absoluut bij zal zijn. Deze stoffen zijn over het algemeen ook ijzersterk en voor zeer intensief gebruik. Deze stoffen worden ook veel in de project wereld gebruikt op bureaustoelen, zitbanken in wachtruimtes, restaurants, hotels, bed&breakfast, kantoren etc. etc. etc. Het fijne van dit soort stoffen is dat u ze kunt wassen op 30 graden mits u heeft gekozen voor een bank of fauteuil die als hoezen om de modellen zitten. Maar met gewoon een schone schoonmaak doek volstaat al om deze handvochtig over de vlek te wrijven.

Wasbare meubelstof
Wasbare meubelstof

 

de-bankenfabriek.nl

 

Bij de-bankenfabriek hebben wij  de keuze uit de stof “Lavala” , de stof “Crush”, de stof “Palma” en de stof “Smooth”. Deze stoffen staan niet online maar kunnen wel op elk model gestoffeerd worden, ook op uw eigen model bank of fauteuil. De stof is dus ook los leverbaar. De “Lavala” is 100% polyester, geschikt voor zeer intensief gebruik en is wasbaar op 30 graden. De “Crush” is de sterkste van allemaal en heeft een Martindale van maar liefst 190.000 rubs, dat is werkelijk ongekend sterk, is van 93% polyester en 3 % katoen, kan op 30 graden gewassen worden en kan zelfs in de droger zonder krimp. De stof “Palma” heeft een Martindale van 50.000 rubs, is dus ook ijzersterk en is gemaakt van 100% Solution Dyed acrylic Fibre. Deze stof laat geen druppel regen door en is dus uitermate geschikt voor buitenkussens. Deze “Palma” is te wassen op 40 graden en kan gestreken worden. de stof Smooth is ook een echte kanjer met een Martindale van 100.000 rubs, kleurecht en te wassen op 40 graden en kan ook in de droger. Deze stof is zelfs vuurbestendig. Al deze stoffen zijn dus niet alleen waterafstotend maar hebben veel meer geweldige eigenschappen. Een gezin met kinderen en huisdieren zullen verrast zijn  wanneer deze stoffen op hun meubels bekleed zijn.

Waterafstotende stoffen
De stof Crushed is wasbaar op 30 graden en krimpt niet.

 

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

bank op maat voor lastige woonruimtes

De voordelen van een bank op maat voor lastige woonruimtes

Zitruimte

Creëer de perfecte zitruimte met op maat gemaakte banken voor open ruimtes

Tijdloze elegantie met deze prachtige banken van De-Bankenfabriek

gezinsbank

Een gezinsbank voor een centrale plek in de kamer

een bank op maat voor het hele gezin

De perfecte bank voor het hele gezin: ontdek de mogelijkheden bij De-Bankenfabriek

gezinsbank

Creëer een unieke uitstraling met een statement bank op maat

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.