Wasbare meubelstof

Wasbare meubelstof

Wij van de-bankfabriek.nl zijn  gespecialiseerd in wasbare meubelstof. Hiervan hebben wij vele soorten in de collectie. Buiten het wasbare moeten deze stoffen uiteraard dan wel krimpvrij zijn, anders heeft het geen zin. Maar onze wasbare meubelstof heeft nog veel meer perfecte eigenschappen zoals, kleurecht, slijtvast en het kan zelfs in de droger zonder krimp of slijtage. Wat voor een stoffen zijn dit dan? Dit zijn over het algemeen 100% polyester stoffen die ook nog eens oersterk zijn met een zeer hoge Martindale test. Ze zijn zeer slijtvast en kunne gewoon op 30 graden gewassen worden. Wij kennen vier van deze wasbare meubelstoffen.

Wasbare stof
Wasbare stof met de extra optie; 5 jaar vlekgarantie van Care fixx.

Bij de-bankenfabriek hebben wij  de keuze uit de stof “Lavala” , de stof “Crush”, de stof “Palma” en de stof “Smooth”. Wij bieden deze stoffen niet online aan maar hebben deze standaard in onze showroom liggen. De stof is dus ook los leverbaar. De “Lavala” is 100% polyester, geschikt voor zeer intensief gebruik en is wasbaar op 30 graden. De “Crush” is de sterkste van allemaal en heeft een Martindale van maar liefst 190.000 rubs, dat is werkelijk ongekend sterk, is van 93% polyester en 3 % katoen, kan op 30 graden gewassen worden en kan zelfs in de droger zonder krimp. De stof “Palma” heeft een Martindale van 50.000 rubs, is dus ook ijzersterk en is gemaakt van 100% Solution Dyed acrylic Fibre. Deze stof laat geen druppel regen door en is dus uitermate geschikt voor buitenkussens. Deze “Palma” is te wassen op 40 graden en kan gestreken worden. de stof Smooth is ook een echte kanjer met een Martindale van 100.000 rubs, kleurecht en te wassen op 40 graden en kan ook in de droger. Deze stof is zelfs vuurbestendig. Al deze stoffen zijn dus niet alleen waterafstotend maar hebben veel meer geweldige eigenschappen. Wanneer je een gezin hebt of sterker nog huisdieren, of de combinatie van deze twee, dan is het zeer raadzaam om voor 1 van deze stoffen te kiezen.

Wasbare stof
De stof Crushed is wasbaar op 30 graden en krimpt niet.

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.