voetenbank en poefen

Voetenbank en poefen
Voetenbank en poefen, hier die van de Anjer op 96 x 96 cm.

Voetenbank en poefen

Er zijn tegenwoordig heel veel soorten voeten bank en poefen te verkrijgen. Je hebt ze rond, half rond, langwerpig en vierkant. Bij de-bankenfabriek heeft elk model zitbank of module bank drie eigen poefen. En in drie verschillende maten, zo heb je bij de Anjer, lelie de maten voetenbank en poef 95 x95 en de maat 95 x 65, Bij de Anemoon de poef maten 100 x 100 en 110 x 110, bij de Hyacinth en de Dahlia 110 x 110, 96 x 96 en 110 x 96. De zitbanken Roos heeft de voetenbank en poefen maat 92 x 92, 92 x 62 en 84 x 64, en de Tulp heeft 1 poef in de maat 84 x 64. De eerste 5 modellen zijn landelijke zitbanken en hebben allemaal een voetenbank en poefen met een los bovenkussen, terwijl die van de Roos en tulp modern zijn met RVS poten en strak gestoffeerd zijn.

Voetenbank en poefen
Hier zie je wat een voetenbank en poefen doen bij een grote zitbank van 4 meter.

Op de foto hierboven zie je de bank Anemoon, waarbij er twee elementen van 2 meter breed waarvan de een de arm links en de ander de arm rechts heeft, tegen elkaar aan gezet. Zo ontstaat er een enorm grote zitbank waar wij twee prachtige poefen van 96 x 96 voor hebben gezet. Niet alleen bedoelt voor de sier maar ook te gebruiken als salontafels als je er een dienblad opzet. En s’avonds wanneer je moe bent van het harde werken, zet je de voetenbank en poefen gewoon lekker tegen de bank aan, en hop, je bene lekker languit om te chillen.

Ook zie je dat de voetenbank en poefen dezelfde hoogte en stijl hebben als de grote 4 zitbank en de loveseat aan de overzijde. Laat je dus vrijblijvend inspireren en adviseren voor een totaal harmonieus interieur.

Voetenbank en poefen
Al onze meubelen worden op professionele wijze geleverd.

Bel gerust voor een advies in onze showroom of voor onze interieur specialist bij je thuis.

Tel. 072-5616126

 

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.