Vintage stoelen

U bent op zoek naar vintage stoelen en bent zodoende terecht gekomen op de blog pagina van de-bankenfabriek. Wij hebben een prachtige nieuwe collectie vintage stoelen voor u samen gesteld. U vindt bij de-bankenfabriek zeer moderne vintage stoelen. Zowel als fauteuil als een eetkamer stoel, totaal bijpassend en verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren vintage leder. De vintage stoelen zijn zeer comfortabel om in te zitten, hier houdt u het gerust een tijdlang vol.. Heerlijk stoelen voor aan de eetkamer tafel. Maar ook zalige fauteuils voor in de woonkamer om heerlijk tv te kijken of een boek te lezen. Ziet u het al voor zich?

vintage stoelen de bankenfabriek

vintage stoelen zoals bijv de fauteuil Zelena

Showroom

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u het moeilijk vindt om u keuze via de webshop te bepalen. Daarom hebben wij een mooie showroom in Alkmaar die u 7 dagen in de week “op afspraak ” kan bezoeken. Zo kunt u zelf even proef zitten om te kijken of de stoel van uw keuze u bevalt. In onze showroom vindt u niet alleen maar stoelen maar alles wat met interieurs te maken heeft. Zoals bijvoorbeeld eetkamer tafels, banken, kasten maar ook stoffen voor gordijnen. Bij de-bankenfabriek hebben wij echt nog oog voor de klant en wij helpen u dan ook graag bij het maken van de juiste keuzes. Belt u gerust voor het maken van een showroom afspraak of uiteraard voor uw overige vragen. Dit kan ook 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00 uur.

Helpdesk 072 5616126

vintage stoelen de bankenfabriek

vintage stoelen, fauteuil Marc

vintage stoelen de bankenfabriek

vintage stoelen, waaronder eetstoel neba

Websites

Heeft u al eens op onze andere websites gekeken? Ook dit is beslist de moeite waard, misschien vindt u wel een prachtige eetkamer tafel voor bij uw nieuwe vintage stoelen op onze site van fabriektafels.nl. U zult verbaasd zijn over ons aanbod.

fabriektafels.nl
fabriekmeubels.nl
fabriekverlichting.nl
de-interieurspecialist.nl