Vakkenkast Square

De Vakkenkast serie Square van fabriekmeubels.nl is momenteel een zeer populaire serie. Deze kast is in vele maten en variaties leverbaar. Maar ook als vitrine kast weet deze serie vele woonkamers aangenaam te verrassen. Deze serie is strak en landelijk tegelijkertijd, wat hem onder vele zeer in smaak doet vallen. Tevens kun je van deze vakkenkast serie ook nog diverse modellen tv-kasten, salontafels, bijzettafels en zelf een eettafel krijgen. Het leuke van de site van Fabriekmeubels.nl is dat je modellen online zelf kunt samenstellen met de unieke configurator. Welke kleur wil je aan de binnen- of buitenzijde? Wil je bronzen of RVS grepen? Alles kan op deze prachtige site. Met een simpele muisklik zie het meubel in beeld verschijnen zoals jij die hebt samengesteld.

Op de site;

*ga naar www.fabriekmeubels.nl.

*ga naar produkten en klik daarop

*klik op “kasten”.

*klik op uw wenskast.

*klik op de rode button “SAMENSTELLEN!”

*kies vervolgens uw binnen- en buitenkleur, en voilà uw kast is daar.

Vakkenkast

Vakkenkast Square 6 vakken-2 lade- 2 deuren.
Met RVS grepen

Vakkenkast

Vakkenkast Square 9 vakken- 3 lade- 4 dieren.

Vakkenkast

Vakkenkast Square 12 vakken- 4 lade- 4 deuren

Levering

Deze prachtige serie vakkenkast Square wordt gratis aan huis geleverd, met uitzondering van de Waddeneilanden en België. Ook al het verpakkings materiaal wordt netjes retour genomen. Wat wij wel vragen is, om de overhead kosten zo laag mogelijk te houden, dat de klant, buurman, vriend, of familielid helpt om de bovenkast op de onderkast te zetten. Daarvoor krijgt u bij ons een leuke extra korting aangeboden. Om even naar de korting te informeren belt u op 072-5616126 of mobiel 06-22694323.

Showroom;

Ook kunt u de vakkenkast of vitrinekast bezichtigen in onze mooie showroom in Alkmaar. Op industrieterrein “Beverkoog” zitten wijwaar u 7 dagen per week (ook zon-en feestdagen) terecht kunt van 9.00-22.00 op afspraak!

Berenkoog 14

1822 BJ  Alkmaar

info@fabriekmeubels.nl

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl