U vormige bank

U vormige bank
u vormige bank met hier de populaire “Anemoon”.

U vormige bank

Voor een U vormige bank bent u bij de-bankenfabriek op het juiste adres beland. Wij leveren al onze modellen in meer dan 18 elementen per bank. Dus ook elke bank is leverbaar als een u vormige bank, zoals u kunt zien op de bovenstaande foto. Dit is de bank Anemoon die u vindt bij “landelijke bankstellen’. Dit model is zelfs leverbaar in 32 elementen waarvan twee dieptes namelijk 100 diep en 110 diep. Dus ook een ideale bank voor lange mensen.

u vormige bank
u vormige bank

 

Dus elk  model is er in meer dan 18 elementen en dat bestaat uit meerde poefen, een fauteuil een loveseat, een 2 zitbank, een 2,5 zitbank, een 3 zitbank, bij sommige zelfs een 3,5 zitbank, drie elementen met een arm links en drie elementen met een arm rechts, dan twee tot vier elementen zonder armen in diverse breedtes, een hoelement links of rechts, een longchair of een ottomane. Dit betekent dat je werkelijk elke zitbank kunt samen stellen die altijd past in uw interieur. En mocht u een persoonlijk advies thuis wensen, dan kunt u zeven dagen in de week ons bellen om een afspraak te maken met onze interieur adviseur die met alle mogelijke stofstalen langskomt, en zelfs met de bank van uw keuze. Hij zal samen met u tot het ultieme meubel komen waar u nog jaren plezier aan zult beleven.

U vormige bank
U vormige bank Hyacinth

 

Hierboven ziet u dat een U vormige bank zelfs in een kleine ruimte tot zijn recht kan komen en de ultieme woonsfeer kan geven. Dus mocht u interesse hebben in al onze mogelijkheden, bel dan gerust voor een showroom afspraak of onze adviseur aan huis.

072-5616126 of 06-22694323

Kijk ook eens op onze andere websites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriektafels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.