U banken

U banken
u banken met hier de populaire “Anemoon”.

Hartelijk welkom op de blog pagina van de-bankenfabriek. Al onze modellen op de site zijn zowel modern als in landelijk stijl leverbaar als u banken. Deze kun je werkelijk in elke maat samen stellen omdat elk model leverbaar is in meer dan 15 losse elementen. Ieder model begint met 2 tot 4 maten poefen, vervolgens heeft elk model een fauteuil en een loveseat (1.5 zits), daarnaast heeft elk model drie tot vier elementen met een arm aan de linker zijde of alleen aan de rechterzijde, maar ook zijn er twee tot vier tussen elementen zonder armen in diverse maten, elk model hanteert een hoekelement links en een hoekelement rechts. En niet onbelangrijk heeft elk model zowel een ottomane en een longchair.

U banken Bankenfabriek
U bank Hyacinth

Dit betekent dus dat je zelf de bank zo kan samenstellen dat deze altijd geschikt is voor de ruimte die je hebt. Kijk maar naar de bovenstaande foto waarbij de TV kamer erg gering is maar met zo’n poef erbij een geweldig mooie u bank vormt. Iedereen in dit gezin kan nu lekker chillen, de poef kan ook in de hoek links van de bank waardoor er twee chil zittingen ontstaan. Vul het maar in en het kan bij de-bankenfabriek.

Comfortabele U banken bankenfabriek
U banken met hier de “Iris”

Banken service aan huis

Je kunt ook gebruik maken van de banken service aan huis, wat inhoudt dat je onze interieur adviseurs aan huis kan krijgen met het model van jouw keuze. Tevens neemt hij alle mogelijke stoffen mee om samen met jou tot de juiste keuze te komen. Maar ook voor ander advies in je interieur kan hij je van dienst zijn. Mocht je slagen met deze actie dan kost het je helemaal niets. Mocht het zo zijn dat je er over na wilt denken, dan kost het je slechts € 50,= voor gedane moeite en wat benzine. Maar in de meeste gevallen is naar onze showroom in Alkmaar rijden duurder. Dus een perfecte optie en welke online woonwinkel doet dit?

Bel gerust voor een afspraak om onze showroom te bezoeken of voor het maken van een banken service aan huis. Tel. 06-22694323 of 072-5616126

Kijk ook eens op onze andere websites;

Fabriekmeubels

Fabriektafels

Fabriekverlichting

de-interieurspecialist

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.