U-bank met ronde lounge

Helemaal de trend van 2022 zijn banken met een ronde lounge links of rechts. Je kunt in een u-bank met ronde lounge heerlijk chillen met zijn tweeën. Het staat vervolgens ook nog eens prachtig in een interieur. Je moet echter wel rekening houden dat zo’n lounge minimaal 135 cm. breed is en dus wel meer ruimte in beslag neemt dan een rechte longchair of lounge. Daarnaast moet je ook weten dat een u-bank met ronde lounge minimaal 360 breed moet zijn anders kan je geen salontafel in het midden meer kwijt. Maar heb je de ruimte, twijfel dan niet en ga voor zo’n prachtige bank. Wij van de-bankenfabriek maken deze ook nog eens op maat. Dus het maakt niet uit welke breedte je vanaf 360 cm wilt hebben, wij maken het.

U-bank ronde lounge
Ons topmodel Viool met ronde lounge

drie modellen

Een u-bank met ronde lounge hebben wij in drie modellen. De Anemoon die leverbaar is op op 100 en 110 diep en wat landelijk oogt. De Viool, deze is moderner want staat op pootjes  en kan ook op 100 en 110 diep geleverd worden. Dan de Gardenia, een echte designbank en kan op maat geleverd worden wat betreft de ronde lounge. Wij bieden deze banken aan in meer dan 1000 stoffen zonder dat de prijs verandert. Ook gerecycled leder en microleder zijn mogelijkheden.

U-bank ronde lo
Onze designbank Gardenia met ronde lounge

Showroom

Wij zijn in het bezit van een prachtige showroom waar alle modellen staan opgesteld die op de website staan. Maar naast dit alles hebben wij ook karpetten, salontafel, eettafels, eetstoelen, kasten, accessoires, gordijnen, vloeren en lampen en nog veel meer. Onze showroom is 6 dagen in de week open van 9.00-21.00, echter alleen op afspraak. Onze helpdesk is 7 dagen per week bereikbaar van 9.00-21.00 op 072-5616126 of 06-22694323. Laat je vrijblijvend inspireren en adviseren voor een totaal harmonieus interieur.

U-bank ronde lo
Ons landelijk model u-bank met ronde lounge de Anemoon.

Andere websites;

Kijk ook eens op;

Eetstoelenfabriek.nlZitbankenopmaat.nlDe-interieurspecialist.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.