Top kwaliteit banken

Top kwaliteit banken

Al onze top kwaliteit banken worden van de beste materialen gemaakt en bezitten onder de stof de beste kwaliteit. Zo worden de rompen gemaakt van Houtvezelplaat in combinatie met grenen regels, hardhouten romp en hardboard. Dit is ook wel te voelen bij het optillen van onze banken die geen lichtgewichten zijn. Onder de zitkussens zit nozagvering waarvan bekend is dat dit minimaal 20 jaar meegaat. Deze nozagvering wordt afgeschermd met een beschermdoek.

Stoffering

Ook de stoffering van onze banken is met heel veel passie en liefde gedaan. Let vooral op de kleine details van de rug- en zitkussens van de bankstellen Dahlia en Hyacinth waarvan de biezen echt recht gestikt zijn en niet weglopen zoals bij vele leveranciers. Ook de kussens van de bank Anemoon zijn prachtig tegen elkaar gestikt zonder weglopen van het stiksel. Al onze moderne banken zijn tussen het zitgedeelte en armlegger naar binnen gestoffeerd wat een heel aparte uitstraling geeft, design mag ik wel zeggen. Ook hebben vele banken twee opties, namelijk een hoes of vaste stoffering.

Top kwaliteit banken
Top kwaliteit banken hier de “Roos”, en “Tulp”.

Showroom

Ook kunnen wij ons voorstellen dat u online het moeilijk vind om een bank te kopen zonder er eerst op gezeten te hebben. Daar hebben wij natuurlijk ook aan gedacht en daarom bieden wij een showroom aan op industrieterrein “Beverkoog” te Alkmaar. Hier staan alle modellen opgesteld om proef te kunnen zitten. Onze adviseur helpt u graag verder. Let wel dat onze showroom zeven dagen in de week open is van 9.00-22.00. Dus ook op zon- en feestdagen, maar dan wel alleen op afspraak. je kunt ons bereiken op telefoonnummer 072-5616126.

Top kwaliteit banken
Top kwaliteit banken Anemoon met poufen Anemoon en loveseat Hyacinth.

 

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.