Top bankstellen

Stel online uw eigen top bankstellen banken samen!

Top bankstellen!

Betaalbare en top bankstellen vindt je bij de-bankenfabriek.nl. Met slechts twee en binnenkort drie moderne modellen en 5 landelijke modellen weten wij een zeer breed publiek te bereiken. Het zit namelijk zo dat alle modellen losse modules heeft waardoor je werkelijk elk model kunt samenstellen die er maar te krijgen zijn. Het begint al bij de keuze van twee , drie of vier poefen, een fauteuil, een loveseat. Vervolgens drie tot vier modules met een arm links of rechts, dan de twee zit, 2,5 zit, de drie zit, de 3,2 zit (Lelie en Anjer) 3,3 zit (de Lelie en Anjer) en de 3,5 zitbank. Dan een hoekelement, twee tot vier tussen elementen zonder armee, een longchair en een ottomaans bank maken het geheel compleet.

En dan te bedenken dat de prijzen van deze top bankstellen zeer gunstig liggen ten opzichte van de prijsverhouding. Met recht een knap staaltje werk om top kwaliteit tegen een betaalbare prijs te maken.

Top bankstellen

Top kwaliteit bankstellen heeft ook de loveseat Bloesem op de site staan voor een wel heel schappelijke prijs.

          Materiaal

Al onze  top bankstellen worden gemaakt van de beste materialen zoals massieve rompen en massief grenen regels in combinatie met hardbord en multiplex. Dan originele nosagvering met een polyether laag afgedekt en zit- en rugkussen van polyether met daarop een laag van latex sticks voor een geweldig zitcomfort.

Bel gerust eens op voor een afspraak in onze mooie showroom in Alkmaar waar alle modellen staan opgesteld en waarbij onze interieur adviseur op basis van een plattegrond of bouwtekening je kan vertellen welke model en opstelling het beste geschikt is voor jullie situatie. Ook adviseert hij jullie de juiste stof, want ben je alleen of samen, heb je huisdieren of kinderen, of de combinatie van allemaal? Hij weet als geen ander welke stof er het best geschikt is voor deze situaties. Ook niet onbelangrijk is de situatie van je huis, staat deze op het Noorden of misschien wel op het zuiden. Te vaak zijn hierdoor miskopen gedaan en de teleurstellingen groot. Wij zorgen voor een zorgeloze top bankstellen in jouw omgeving.

BEL; 072-5616126

Top bankstellen

Top bankstellen met hier de nieuwe collectie.

 

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Fabriektafels.nl