Super grote hoekbanken

Super grote hoekbanken
Super grote hoekbanken waaronder de Hyacinth

Super grote hoekbanken

 

U bent op zoek naar super grote hoekbanken die u zelf nar wens kunt samenstellen. Dan bent u bij de-bankenfabriek op het juiste adres. Onze puur Hollands/Belgische bankstellen zijn van uitmuntende kwaliteit en voldoen aan de strengste normen. Alles wordt vervaardigd met massieve rompen en originele binnenvering. Ook de rug- en zitkussens worden gemaakt van het beste polyether in combinatie met latex sticks wat een heerlijk “plof” karakter geeft. Naast de succesvolle modellen zoals de Anemoon, Hyacinth en Iris, voeren wij ook de moderne modellen Tulp, Roos en Kamille. Stuk voor stuk super uitgebalanceerde bankstellen die zowel voor lange mensen als voor wat kleinere mensen zeer geschikt is.

Super grote hoekbanken
Super grote hoekbanken met de Anemoon van 400 cm. breed.

 

Onze super grote hoekbanken zijn bijna allemaal als elementen banken leverbaar en er zijn meer dan 18 variaties mogelijk. Zo begint elk bankstel met een twee tot drietal poefen in verschillende maten. Dan komt er altijd een fauteuil, een loveseat, een 2 zit-, 2,5 zit-, een 3 zit- en een 3,5 zitbank. Vervolgens een hoekelement, een 2-, 2,5 , 3 zits element met een arm links of een arm rechts, dan drie maten tussen elementen zonder armen, een longchair en een ottomane. Zo kunt u werkelijk elk super grote bankstellen zelf online samen stellen.  Tevens heeft u keuze uit meer dan 60 stofkeuzes en als u op een desbetreffende stof klikt verandert de bank in beeld in deze stof. Ook zijn er meerdere poot variaties.

Super grote hoekbanken
Super grote hoekbanken Hyacinth.

 

Mocht u interesse zijn gewekt en wilt u meer informatie willen hebben over onze mogelijkheden, bel dan gerust onze hulplijn die zeven dagen in de week bereikbaar is van 9.00 – 22.00 op telefoonnummer 072-5616126. Via dit nummer kunt u ook een showroom afspraak plannen of dat onze interieur adviseur bij u thuis komt met de bank van uw keuze en alle stof mogelijkheden. Zie voor meer informatie op de homepage van de website..

Bezoek ook onze andere websites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

Fabriektafels.nl

De-interieurspecialist.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.