Super grote bankstellen

Super grote bankstellen
Super grote bankstellen op maat aan klant geleverd

Super grote bankstellen

Wij van de-bankenfabriek.nl verkopen super grote bankstellen. Deze bankstellen kun je online helemaal zelf samenstellen. Je kiest eerst een moderne bank of een landelijke bank, vervolgens ga je naar “kies afmeting” en klik je op de elementen die je wilt hebben. Dan ga je vervolgens naar “kies de stof” en wanneer je op een stof klikt, dan komt deze met een grote detailfoto in beeld. Dan nog “kies de poten” en je bank is samen gesteld. Voordeel is dat elk model te krijgen is als super grote bankstellen. Je neemt bijvoorbeeld een 3 zits met arm links , dan een hoekelement, vervolgens weer een 3 zits met arm rechts en zo heb je de bank samen gesteld als op de foto hierboven. Ook de prijs verschijnt direct in beeld.

Super grote bankstellen
Super grote bankstellen met de Anemoon van 400 cm. breed.

Hierboven zie je een voorbeeld van super grote bankstellen. Dit is de Anemoon die leverbaar is in meer dan 18 elementen op 100 diep en meer dan 18 elementen in 110 diep. Als je de drie zitbank met arm link tegen een drie zitbank met arm rechts plaats krijg je deze knots van een bankstel met een breedte van 400 cm. Maar hij kan nog breder door er tussen elementen bij te plaatsen, zo kun je een bankstel bij ons wel tot aan het einde van de wereld maken.

Ben u nou ook geïnteresseerd in super grote bankstellen, en spreekt onze collectie en mogelijkheden u aan? Bel dan gerust onze help-desk en maak een afspraak om onze showroom te bezoeken in Alkmaar, of laat onze interieur adviseur bij u thuis komen met alle stof mogelijkheden. U kunt ook kiezen voor onze unieke bankstellen service aan huis. Wij nemen dan de bank van uw keuze mee en zetten deze in de woonkamer zodat u kunt zien hoe hij staat. (lees de voorwaarden op de home page)

Super grote bankstellen
Super grote bankstellen met hier de Mimosa.

Tel. 072-5616126 of mail info@fabriekmeubels.nl

Super grote bankstellen
Al onze super grtoe bankstellen worden professioneel bezorgd

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Maak een afspraak

Social media

Laatste blogs

Waarom ergonomie essentieel is voor zitbanken

Slimme oplossingen voor banken in kleine ruimtes

Trends in stoffen voor banken: Wat zijn de favorieten van 2024?

Modulaire bank

Ontdek de oneindige mogelijkheden van modulaire banken op maat

nieuwe bank

Kiezen voor een nieuwe bank: een rechte bank of een hoekbank?

duurzaamheid

De groeiende trend van duurzaamheid in de zitbankenindustrie

Contactaanvraag

Zoeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.